Clover Viro-Sol krachtige reiniger, 5 liter

Clover Viro-Sol krachtige reiniger, 5 liter

(5 l = € 9,34)

€ 9,34

Op voorraad
Levertijd: 3 werkdagen dag(en)

Beschrijving

Clover Viro-Sol krachtige reiniger, 5 liter

Clover Viro-Sol de krachtige, snelwerkende reiniger en ontvetter voor het reinigen van diverse oppervlakken. Viro-Sol is geschikt voor het verwijderen van vuil, dieselolie, keukenolie, vetten, nicotinelagen, lichaamsvetten, minerale olie, rubber, verkeersfilm, olie op antislip vloeren, geverfde vloeren, keramiektegels, plastic oppervlakken en beton. Gebruik Clover Viro-Sol afhankelijk van het te reinigen oppervlak verdund volgens voorschrift. Doormiddel van de extra aan te schaffen doseerpomp doseert u 30ml per dosering waardoor u perfect kunt doseren en zuinig in gebruik is.


Geschikt voor autobezitters en glazenwassers

Virosol verwijdert snel en eenvoudig de hardnekkigste vlekken. Het product bevat een mengsel van natuurlijk afgeleide citrusoplosmiddelen Dit reinigingsproduct van natuurlijk afgeleide citrusoplosmiddelen en is geen gevaarlijk of geklasseerd product. Geschikt voor het reinigen van de meest uiteenlopende gladde en gestructureerde oppervlakken, met optimaal gebruikscomfort.


Gebruiksaanwijzing

Afhankelijk van het te reinigen oppervlak het product onverdund tot 1:200 verdunnen. Aanbrengen op het oppervlak doormiddel van doek, borstel, spraypomp, drukpomp, hogedrukreiniger. Glazenwassers dienen het product verdund te vernevelen op het oppervlak waarna het oppervlak kan worden geborsteld en gespoeld met osmose telewassysteem.