Clover Viro-Sol RTU Gebruiksklare ontvetter 5 liter

Clover Viro-Sol RTU Gebruiksklare ontvetter 5 liter

(1 l = € 2,39)
€ 15,95
-25%

€ 11,96

Op voorraad
Levertijd: 3 werkdagen dag(en)

Beschrijving

Clover Viro-Sol RTU Gebruiksklare ontvetter 5 liter

Clover Viro-Sol RTU Gebruiksklare ontvetter 5 liter is een gebruiksklare krachtige en snelwerkende ontvetter voor het verwijderen van vuil, dieselolie, keukenolie, vet, nicotine, lichaamsvetten, minerale olie, rubber, verkeersfilm en olie op antislip vloeren, geverfde vloeren, keramiektegels, plastic oppervlakken en beton. Gebruik Clover Viro-Sol afhankelijk van het te reinigen oppervlak verdund volgens voorschrift. Ook verkrijgbaar in gebruiksklare 750ml sprayflacon. Wij adviseren bijbehorende doseerpomp aan te schaffen, zo doseert u 30ml per dosering waardoor u perfect de sprayflacon kunt vullen en voorkomt morsen.


Verwijdert de hardnekkigste vlekken

Virosol verwijdert snel en eenvoudig de hardnekkigste vlekken. Het product bevat een mengsel van natuurlijk afgeleide citrusoplosmiddelen Dit reinigingsproduct van natuurlijk afgeleide citrusoplosmiddelen en is geen gevaarlijk of geklasseerd product. Geschikt voor het reinigen van de meest uiteenlopende gladde en gestructureerde oppervlakken, met optimaal gebruikscomfort.


Gebruiksaanwijzing

Afhankelijk van het te reinigen oppervlak het product onverdund. Aanbrengen op het oppervlak doormiddel van doek, borstel, bijbehorende sprayflacon, spraypomp, drukpomp, hogedrukreiniger. Glazenwassers dienen het product verdund te vernevelen op het oppervlak waarna het oppervlak kan worden geborsteld en gespoeld met osmose telewassysteem.