Clover Viro-sol RTU, krachtige reiniger en ontvetter 750ml

Productnr.: SGE-382-750

vanaf € 5,94

(1 fles(sen) = € 5,94)
excl. btw, excl. levering
Productgegevensblad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Viro-sol RTU, krachtige reiniger en ontvetter

Clover Viro-sol RTU is een kant-en-klare, krachtige reiniger en ontvetter in een handige sprayflacon van 750 ml. Dit product is speciaal ontworpen voor effectieve reiniging en ontvetting van diverse oppervlakken. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en toepassingen:


Belangrijkste kenmerken:

  1. Krachtige reiniging: Clover Viro-sol RTU is ontworpen voor krachtige reiniging en verwijdering van vet, olie, vuil en andere verontreinigingen.
  2. Kant-en-klaar: Het product is gebruiksklaar en hoeft niet te worden verdund voordat het wordt aangebracht.
  3. Handige sprayflacon: De 750 ml sprayflacon maakt het eenvoudig om het product gelijkmatig op oppervlakken aan te brengen.
  4. Veelzijdige toepassingen: Het kan worden gebruikt op keukenapparatuur, werkbladen, fornuizen, tegels, vloeren, en andere harde oppervlakken.
  5. Snelle resultaten: Clover Viro-sol RTU biedt snelle en effectieve reiniging, waardoor oppervlakken er weer schoon en fris uitzien.


Toepassingen:

  • Keukenreiniging: Gebruik het product om keukenapparatuur, werkbladen en andere keukenoppervlakken te reinigen en ontvetten.
  • Restaurant en horeca: Het is geschikt voor gebruik in restaurants en horecagelegenheden waar vet- en olieverontreiniging vaak voorkomt.
  • Industriële omgevingen: Clover Viro-sol RTU kan ook in industriële omgevingen worden gebruikt voor het reinigen van machines, gereedschappen en vloeren.
  • Huishoudelijke toepassingen: Het is ideaal voor huishoudelijk gebruik in de keuken en andere delen van het huis.
  • Professionele schoonmaakdiensten: Schoonmaakdiensten kunnen dit product gebruiken voor diverse reinigingstaken.


Bij het gebruik van Clover Viro-sol RTU is het raadzaam om de instructies op de verpakking te volgen voor de juiste toepassingsmethoden en veiligheidsrichtlijnen. Dit product kan helpen bij het effectief verwijderen van vet, olie en vuil, waardoor oppervlakken schoon en hygiënisch blijven.