Clover Vitalise zwembadreiniger 5 liter

Productnr.: SGE-520-5

vanaf € 25,93

(1 fles(sen) = € 25,93)
excl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Vitalise zwembadreiniger

Clover Vitalise is een product dat speciaal is ontworpen voor het reinigen en onderhouden van zwembaden. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en toepassingen van Clover Vitalise zwembadreiniger in een verpakking van 5 liter:


Belangrijkste kenmerken:

  1. Zwembadreiniging: Clover Vitalise is bedoeld voor de reiniging van zwembaden, inclusief de wanden en de bodem.
  2. Kalkverwijdering: Het product is effectief in het verwijderen van kalkaanslag en kalkvlekken die zich kunnen ophopen in zwembaden.
  3. Zuiverheid: Het helpt om het zwembadwater schoon en helder te houden, wat bijdraagt aan een optimale zwemervaring.
  4. Veilig voor zwembadmaterialen: Clover Vitalise is ontwikkeld met inachtneming van de compatibiliteit met zwembadmaterialen, zodat het de zwembadstructuur niet beschadigt.
  5. Eenvoudig in gebruik: Het product is gebruiksklaar en kan eenvoudig worden toegepast op de te reinigen oppervlakken.


Toepassingen:

  • Zwembaden: Clover Vitalise kan worden gebruikt om zowel particuliere als openbare zwembaden schoon te maken en te onderhouden.
  • Kalkverwijdering: Het is nuttig voor het verwijderen van kalkaanslag op zwembadwanden en -bodem.
  • Zwembadonderhoud: Door regelmatig Clover Vitalise te gebruiken, kunt u uw zwembadwater helder en schoon houden, wat belangrijk is voor de veiligheid en het comfort van zwemmers.
  • Professioneel gebruik: Zwembadonderhoudsprofessionals en zwembadbeheerders kunnen Clover Vitalise gebruiken om de zwembaden onder hun hoede te onderhouden.


Bij het gebruik van Clover Vitalise is het raadzaam om de instructies op de verpakking te volgen voor de juiste toepassingsmethoden en veiligheidsrichtlijnen. Hierdoor kunt u de effectiviteit van het product maximaliseren en uw zwembad in optimale conditie houden.