Clover Wash & Wax, neutrale autoshampoo met was 5 liter

Productnr.: SGE447

vanaf € 18,27

(1 fles(sen) = € 18,27)
excl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Wash & Wax, neutrale autoshampoo met was

Clover Wash & Wax is een autoshampoo die speciaal is ontworpen voor het reinigen en beschermen van voertuigen. Deze autoshampoo wordt geleverd in een handige verpakking van 5 liter en combineert reinigingskracht met een waxlaag om de lak van uw auto te beschermen en een mooie glans te geven.


Belangrijkste kenmerken van Clover Wash & Wax (5 liter):

  1. Reiniging: Deze autoshampoo verwijdert effectief vuil, vet, insectenresten en andere verontreinigingen van de lak van uw auto, waardoor deze schoon en glanzend blijft.
  2. Bescherming: De formule van Wash & Wax bevat was die op de lak van uw auto achterblijft, waardoor er een beschermende laag ontstaat die de lak beschermt tegen invloeden van buitenaf.
  3. Glans: Na het wassen met Wash & Wax zal uw auto een mooie glans hebben, waardoor hij er als nieuw uitziet.
  4. Eenvoudig te gebruiken: Het product kan eenvoudig worden toegevoegd aan een emmer water voor het handmatig wassen van de auto. Het kan ook worden gebruikt met hogedrukreinigers.


Wash & Wax is een handige keuze voor autoreiniging en -bescherming, en het kan de frequentie van waxen verminderen, waardoor uw auto er altijd als nieuw uitziet. Zorg ervoor dat u de instructies op de verpakking volgt voor het juiste gebruik en geniet van een schone en glanzende auto.