Clover Zakol toiletreiniger en ontkalker 1 liter en 5 liter

vanaf € 2,49


Beschrijving

Clover Zakol toiletreiniger en ontkalker

Clover Zakol toiletreiniger en ontkalker is een bacteriedodende zure toiletreiniger/ontkalker. Een krachtige zure toiletreiniger ontworpen om te ontkalken, te ontgeuren en te desinfecteren. Zakol is een dikke, blauwe, parfumeerde toiletreiniger en ontkalker met dennengeur die kalkaanslag verwijdert en bacteriën dood.

Toiletreiniger en ontkalker in 1 product

Ideaal voor gebruik om ernstige kalkaanslag en vlekken in toiletten en urinoirs te verwijderen, Zakol kan ook worden gebruikt om algen en slijm van muren, patio's en paden te verwijderen. Niet geschikt voor gebruik op roestvrij staal.


Gebruiksaanwijzing

Verdun het product conform voorgeschreven dosering om schade aan het oppervlak te voorkomen.


Ph waarde:

Wat is pH-waarde? De pH-waarde geeft de zuurtegraad aan. pH-waarde is een eenheid op een schaal van 0 tot 14, waarbij een pH-waarde van 7 neutraal is. Alles lager dan 7 is een zuur en alles hoger dan 7 is alkalisch (basisch). Ook schoonmaakmiddelen hebben een pH-waarde. Deze waarde geeft aan of het schoonmaakmiddel zuur, neutraal of alkalisch is. Dit is belangrijk om te weten omdat zuur en alkalisch hebben beide verschillende specifieke eigenschappen hebben.


Zuur

Een zuur schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde lager dan 7 en is dus een zuur. Een zuur middel heeft een ontkalkende werking en verwijdert onder andere kalkaanslag en roest. Hoe lager de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde lager dan 5 altijd handschoenen.


Alkalisch (basisch)
Een alkalisch schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde hoger dan 7 en is dus alkalisch. Een alkalisch middel (ook wel basisch genoemd) heeft een ontvettende werking. Hoe hoger de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde hoger dan 9 altijd handschoenen.


Zakol is Ph 0-2 sterk alkalisch ( krachtige zure reiniger/ontvetter)

Geschikt voor:

  • Toiletten
  • Uriniors