Clover Zip Strip Vloerwas stripper 5 liter

Clover Zip Strip Vloerwas stripper 5 liter

(1 l = € 3,66)
€ 24,38
-25%

€ 18,28

Op voorraad
Levertijd: 3 werkdagen dag(en)

Beschrijving

Clover Zip Strip Vloerwas stripper 5 liter

Clover Zip Strip Vloerwas stripper 5 liter van Clover Chemicals verwijdert snel oude waslagen van harde vloeren en hoeft niet te worden nagespoeld waardoor u sneller kunt werken. Een spoelvrije reiniger die zowel gemetalliseerde als niet-gemetalliseerde vloerwas effectief verwijdert. Het hoeft niet te worden geneutraliseerd voordat een nieuwe waslaag op de vloer wordt aangebracht.


Naspoelen niet nodig

De moderne formule van Zip Strip vermindert de kans op problemen bij het strippen van de vloeren bespaart u tijd bij het verwijderen van gemetalliseerde en niet-gemetalliseerde vloerwas, dankzij de spoelvrije formulering. Deze stripper is niet geschikt voor gebruik op linoleumvloeren


Gebruiksaanwijzing

Test voordat u het hele oppervlak gaat reinigen een klein gebied voor gebruik op compatibiliteit. Verdun tot een verhouding van 1:5, afhankelijk van de behoefte, en breng aan op het oppervlak met een mop. Laat Zip Strip 5-10 minuten intrekken voordat u de vloer met een schrobmachine behandelt. Laat de vloer goed drogen voordat er een nieuwe hoogglans was of zijdeglans waslaag wordt aangebracht.