Clover Zip Strip Vloerwas stripper 5 liter

Clover Zip Strip Vloerwas stripper 5 liter

Productnr.: SGE365

€ 26,30
-25%

€ 19,72

(1 l = € 3,94)
Productgegevensblad
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Zip Strip Vloerwas stripper 5 liter

Clover Zip Strip Vloerwas stripper 5 liter van Clover Chemicals verwijdert snel oude waslagen van harde vloeren en hoeft niet te worden nagespoeld waardoor u sneller kunt werken. Een spoelvrije reiniger die zowel gemetalliseerde als niet-gemetalliseerde vloerwas effectief verwijdert. Het hoeft niet te worden geneutraliseerd voordat een nieuwe waslaag op de vloer wordt aangebracht.


Naspoelen niet nodig

De moderne formule van Zip Strip vermindert de kans op problemen bij het strippen van de vloeren bespaart u tijd bij het verwijderen van gemetalliseerde en niet-gemetalliseerde vloerwas, dankzij de spoelvrije formulering. Deze stripper is niet geschikt voor gebruik op linoleumvloeren


Gebruiksaanwijzing

Verdun het product conform voorgeschreven dosering om schade aan het oppervlak te voorkomen.


Ph waarde:

Wat is pH-waarde? De pH-waarde geeft de zuurtegraad aan. pH-waarde is een eenheid op een schaal van 0 tot 14, waarbij een pH-waarde van 7 neutraal is. Alles lager dan 7 is een zuur en alles hoger dan 7 is alkalisch (basisch). Ook schoonmaakmiddelen hebben een pH-waarde. Deze waarde geeft aan of het schoonmaakmiddel zuur, neutraal of alkalisch is. Dit is belangrijk om te weten omdat zuur en alkalisch hebben beide verschillende specifieke eigenschappen hebben.


Zuur

Een zuur schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde lager dan 7 en is dus een zuur. Een zuur middel heeft een ontkalkende werking en verwijdert onder andere kalkaanslag en roest. Hoe lager de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde lager dan 5 altijd handschoenen.


Alkalisch (basisch)
Een alkalisch schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde hoger dan 7 en is dus alkalisch. Een alkalisch middel (ook wel basisch genoemd) heeft een ontvettende werking. Hoe hoger de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde hoger dan 9 altijd handschoenen.


Zip Strip is Ph 10-12 sterk alkalisch (krachtige reiniger)


Geschikt voor:

  • Linoleum
  • PVC
  • Rubber
  • Verzegelde kurk
  • Verzegeld hout
  • Marmer
  • Terrazzo


Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
5 stuk(s) of meer€ 18,73Prijs per artikel: € 18,73
10 stuk(s) of meer€ 17,74Prijs per artikel: € 17,74
20 stuk(s) of meer€ 16,76Prijs per artikel: € 16,76
30 stuk(s) of meer€ 15,77Prijs per artikel: € 15,77