Complete osmose set met 100% Carbon telescoopsteel van 6,63 (8 meter werkhoogte)

Productnr.: SGECTS663

Adviesprijs€ 1.191,54
-10%
€ 1.072,38
(1 set(s) = € 1.072,38)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-5 dag(en)

Beschrijving

Complete osmose set met 100% Carbon Telescoopsteel van 6,63 (8 meter werkhoogte)

Op zoek naar een Complete osmose set met 100% Carbon telescoopsteel van 6,63 (8 meter werkhoogte) voor het reinigen van ramen, houtwerk, boeien, dakkapellen en zonnepanelen? De complete osmose set van Unger biedt alles wat u nodig heeft voor een streeploos resultaat. Deze set bevat de Unger nLite 100% Carbon telescoopsteel van 6,63 meter, een 20 meter werkslang, een hoekadapter, het HydroPower Ultra S Zuiverwaterfilter en een borstel.


Unger nLite 100% Carbon Telescoopsteel: Deze stijve en superlichte telescoopsteel is voorzien van handige steelklemmen waarmee u de steel op elke gewenste lengte kunt vastzetten. Dankzij de slanggeleidingsklemmen en een stevige einddop is de steel gemakkelijk te gebruiken. Voor het bereiken van maximale lengtes kunt u de uitbreidingssteel eenvoudig onder in de basissteel schuiven, zodat u op lagere werkhoogtes niet het volledige gewicht hoeft te dragen.


Gebruiksaanwijzing:

  1. Sluit uw Gardena tuinslang en de meegeleverde werkslang aan op het filter.
  2. Het filter werkt met een harsvulling die het water ontdoet van kalk en mineralen, en bindingsionen toevoegt.
  3. Het resulterende zuivere water heeft een uitstekend reinigingsvermogen en droogt gegarandeerd streeploos op.


Met één harsvulling kunt u ongeveer 800 liter zuiver water produceren, wat genoeg is voor 6 tot 8 uur continu werken. Het filter is voorzien van een waterhardheidsmeter die aangeeft of het water nog zuiver genoeg is; een goede waarde ligt tussen 0 en 10. De harsvulling is eenvoudig te vervangen en onbeperkt houdbaar, zodat u het meerdere keren kunt gebruiken.


Deze complete osmose set biedt u de perfecte tools voor professionele reinigingsresultaten, keer op keer. Investeer in de kwaliteit en efficiëntie van Unger en ervaar het verschil in uw schoonmaakwerkzaamheden.