Complete osmose set met aluminium telescoopsteel 9 meter (10,5 meter werkhoogte)

Productnr.: SGEATS105

Adviesprijs€ 645,00
-10%
€ 580,58
(1 set(s) = € 580,58)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Complete osmose set met aluminium telescoopsteel 9 meter (10,5 meter werkhoogte)

Bent u op zoek naar complete osmose set met aluminium telescoopsteel 9 meter (10,5 meter werkhoogte) voor het reinigen van ramen, houtwerk, boeien, dakkapellen en zonnepanelen? Ontdek onze complete osmose set voor ramen, houtwerk, boeien, dakkapellen en zonnepanelen. Perfect samengesteld voor zowel professionele schoonmakers als doe-het-zelvers. Deze set bevat alles wat u nodig heeft voor een grondige en streeploze reiniging.


Inhoud van de Set:

 • Unger aluminium telescoopsteel 9 meter: Bereik gemakkelijk hoge en moeilijk te bereiken plekken.
 • Werkslang 20 meter: Voor optimale bewegingsvrijheid tijdens het reinigen.
 • Hoekadapter: Voor het reinigen van moeilijk bereikbare hoeken.
 • HydroPower Ultra S Zuiverwaterfilter: Zorgt voor kristalhelder, streeploos opdrogend water.
 • Borstel: Voor effectieve verwijdering van vuil en aanslag.


Gebruiksaanwijzing:

 1. Aansluiten: Sluit uw Gardena tuinslang aan op het HydroPower Ultra S Zuiverwaterfilter en verbind de meegeleverde werkslang.
 2. Starten: U kunt direct aan de slag met het reinigen. Het filter werkt met een harsvulling die het water ontdoet van kalk en mineralen en bindingsionen toevoegt.
 3. Zuiver Water: Het geproduceerde zuivere water heeft een uitstekend reinigingsvermogen en droogt gegarandeerd streeploos op.


Met één harsvulling kunt u ongeveer 800 liter zuiver water maken, goed voor 6 tot 8 uur continu werken. Bovenop het filter bevindt zich een waterhardheidsmeter die aangeeft of het water nog zuiver genoeg is. Een waarde tussen 0 en 10 is ideaal. De harsvulling is eenvoudig te vervangen en onbeperkt houdbaar, waardoor deze meerdere keren gebruikt kan worden.


Voordelen:

 • Efficiëntie: Dankzij de telescoopsteel en lange werkslang bereikt u eenvoudig hoge en lastig te reinigen oppervlakken.
 • Zuiver Water: Het HydroPower Ultra S Zuiverwaterfilter zorgt voor streeploze resultaten.
 • Gebruiksvriendelijk: Eenvoudige aansluiting en vervanging van de harsvulling.


Investeer in deze complete osmose set en geniet van professionele resultaten bij elke schoonmaakklus. Perfect voor het reinigen van ramen, houtwerk, boeien, dakkapellen en zonnepanelen. Start vandaag nog met streeploos schoonmaken!