Complete raamwisser van 30cm, Unger Ninja 30°

(1 stuk(s) = € 24,44)
€ 28,76
-15%

€ 24,44

Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Complete raamwisser van 30cm, Unger Ninja 30°

Deze complete raamwisser van 30cm, Unger Ninja 30° heeft talrijke functies, die de efficiëntie van professionele glazenwassers duidelijk verhogen. De revolutionaire ergonomische constructie en de kophelling van 30° zorgt voor onberispelijk, eenvoudig werken, zelfs na uren intensieve ramen wassen.


Perfect op de menselijke hand afgestemd.

Hoogwaardige antislip-rubberen coating voor meer comfort en perfect gebruik. Duimvlak: aan de bovenkant, om extra druk te kunnen uitoefenen. TriLoc mechanisme: Voorkomt onbedoeld loskomen van de rail. Snel en veilig rails vervangen en nieuwe aanbrengen. High-Tech-T6-aluminium: de lichte en stijve uit vliegtuigbouw-aluminium geperste rail buigt niet en houdt het trekrubber helemaal recht op het glazen oppervlak. Gaat niet kapot, buigt niet. Perfecte drukverdeling: minder krachtinspanning bij elke raillengte.


Gaat niet kapot, buigt niet.

High-Tech-T6-aluminium: de lichte en stijve uit vliegtuigbouw-aluminium geperste rail buigt niet en houdt het trekrubber helemaal recht op het glazen oppervlak. Gaat niet kapot, buigt niet. Perfecte drukverdeling: minder krachtinspanning bij elke raillengte.