Desinfectiemiddel 1 liter in sprayflacon

Desinfectiemiddel 1 liter in sprayflacon

Productnr.: SGEPRFL09

€ 9,95
-18%

€ 8,20

(1 l = € 8,20)
excl. btw, plus verzending
Op voorraad
Levertijd: 3 werkdagen dag(en)

Beschrijving

Ethades Desinfectiemiddel 1 liter in sprayflacon

Ethades Desinfectiemiddel 1 liter in sprayflacon is een gebruiksklaar product op basis van 73,4% v/v alcohol (ethanol) voor het desinfecteren van kleine oppervlaktes (PT2 en 4) en handen (PT1) in o.a. de gezondheidszorg en voedingsmiddelenindustrie. Toegelaten in diverse Europese landen.

Ethades Desinfectiemiddel 1 liter in sprayflacon

Ethades Desinfectiemiddel 1 liter in sprayflacon is toegelaten als desinfectiemiddel voor het desinfecteren van kleine oppervlakken zoals keuken- en computerapparatuur, instrumenten, meubilair, sanitair, vitrines en machines. Kan toegepast worden in (sport) kantines. horeca, keukens, bakkerijen, slagerijen etc. Nooit direct in contact brengen met levensmiddelen. Tevens is het product toegelaten voor gebruik als handdesinfectie in de gezondheidszorg, de voedings- en diervoedersector, de cosmetische industrie en in laboratoria.

Toepassing Ethades Desinfectiemiddel 1 liter in sprayflacon:


A. Gebruik voor handdesinfectie

Ethades Desinfectiemiddel 1 liter in sprayflacon toepassen op schone en droge handen. Breng 3 ml Ethades aan op de handen. Wrijf de handen gedurende 30 seconden zorgvuldig over elkaar. Ook de vingertoppen, duimen, gebieden tussen de vingers en de polsen moeten grondig met het middel worden ingewreven. Zorg dat de handen gedurende de volledige inwerktijd van 30 seconden nat blijven. Daarna de handen goed laten drogen. Minimale inwerktijd: 30 seconden.

B. Gebruik als desinfectiemiddel voor kleine oppervlakken
Desinfectie reiniger 1 liter is met name bestemd voor het behandelen van kleine oppervlakken (maximaal 0,5 m²) zoals keuken- en computerapparatuur, materialen, meubilair, sanitair, vitrines en machines. Het middel niet toepassen op oppervlakken die niet tegen alcoholische oplossingen bestand zijn. Te desinfecteren oppervlakken en materialen vooraf grondig reinigen met een geschikt reinigingsmiddel en vervolgens afspoelen met schoon water. Overtollig water verwijderen. Het middel onverdund aanbrengen op de te desinfecteren oppervlakken. Zoveel vloeistof gebruiken (verbruik 40 - 50 ml middel per m²) dat de oppervlakken gedurende de gehele inwerktijd nat blijven. Minimale inwerktijd: 30 seconden. Let op: voor België gelden andere inwerktijden.

Eigenschappen Ethades Desinfectiemiddel 1 liter in sprayflacon:Kleur: Kleurloos
Geur: Ongeparfumeerd
pH waarde: 6,5

Verpakking

Ethades Desinfectiemiddel 1 liter in sprayflacon (SGEPRFL09)