Doseerpomp - DC Concept Bucket/Emmer

Doseerpomp - DC Concept Bucket/Emmer

Productnr.: SGE5860

€ 108,00

excl. btw, plus verzending
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Doseerunit DC Concept Bucket/Emmer
Handbedienbaar doseersysteem met Trek/Duw bediening.
Installatie hoogte (lengte uitgifte slang) max. 1100 mm

Met instelbaar vertragingssysteem (ca. 10, 20 of 30 seconden)
Zelfsluitende cover (inclusief meegeleverde sleutel) en deactiveer sleutel

De DC Concept doseert ultra hoog geconcentreerde schoonmaak chemicaliën in een emmer.
Instelbare dosering van 10 ml, 15 ml en 20 ml.
Geschikt voor een veelheid van chemicaliën zoals: oppervlakte cleaners, vaatwasmiddelen,
luchtverfrissers of vloerreinigers van max. 150 cpi.
De chemicaliën worden, vanaf het punt van gebruik, nauwkeurig verdund.

Geschikt voor een 2 liter navulfles van max. H 260 x B 100 x D 130 mm.


In een bedrijf waar gewerkt wordt met hoogconcentraten, is optimale veiligheid basisregel nummer 1. Een keus voor het veilige, ecologische én kosten-efficiënte verdunnings- en doseersysteem Concept Bucket van Dosing Care is daarom niet meer dan logisch.

Wie een blik werpt op de Concept Bucket, weet direct dat veiligheid topprioriteit had bij de ontwerpers. De dispenser – die speciaal ontworpen is voor dosering in emmers- is voorzien van een veilig en robuust omhulsel voor afsluiting van de concentraten. Risico van contact tussen de chemicaliën en onopgeleid personeel is daardoor niet mogelijk is. Het instelbare vertragingssysteem zorgt ervoor dat overdosering uitgesloten is: de dispenser kan na gebruik minimaal 15 seconden niet doseren, totdat de groene indicator weer op z’n plek zit. Gebruik van de DC Concept Bucket is overigens eenvoudig: door een simpele trek/duwbeweging aan de hendel, doseert de dispenser precies de hoeveelheid reinigingsmiddel die u nodig heeft voor uw schoonmaakbeurt.

Kiest u voor een zuinige, veilige én betrouwbare oplossing voor het gebruik van chemische producten? Vraag dan de offerte aan van de DC Concept Bucket.


Materiaal: Kunststof, Kleur: Wit, Hoogte: 340 mm, Breedte: 170 mm, Diepte: 150 mm, Toepassing: Wandmontage, Dosering: 10 ml, 15 ml of 20 ml, Uitvoering: Bucket/Emmer, Uitvoering: 2 liter navulfles, Eigenschappen: Handbedienbaar