Doseerpomp - DC Shot Bottle/Sprayflacon uitvoering

Productnr.: SGE5802

€ 107,70
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

DC Shot Bottle/Sprayflacon uitvoering
Handbedienbaar doseersysteem, die een specifieke hoeveelheid geconcentreerde chemicaliën in de sprayflacon doseert.
Fles hoogte 144 – 288 mm
Geschikt voor chemicaliën van max. 150 cpi.
Wordt standaard zonder cabinet geleverd. Dit systeem biedt u een oneindige mogelijkheid om te doseren tussen 5 ml en 30 ml, afhankelijk van welk soort chemicaliën u gebruikt.
Met ingebouwde flexibele vertragingsfunctie.


Ramen wassen, tafels poetsen of vloeren boenen, het vraagt allemaal om één ding: een uitgebalanceerde hoeveelheid reinigingsconcentraat. Met de DC Shot Bottle -met verstelbare dosering- heeft u altijd de juiste hoeveelheid schoonmaakmiddel bij de hand.

De DC Shot Bottle is een innovatief doseersysteem dat speciaal ontworpen is voor de sprayflacon. Het systeem is voorzien van een zwarte drukknop, waarmee u de gewenste hoeveelheid reinigingsconcentraat in één keer doseert in de flacon. Bang voor schadelijke overdosering? Niet nodig! De DC Shot Bottle is voorzien van een veilige ingebouwde flexibele vertragingsfunctie. Zo doseert de dispenser pas opnieuw, als de groene indicator weer op zijn plek staat. U stelt de doseerhoeveelheid (tussen de 5ml en 30ml) eenvoudig in via de groene doseerring.


Materiaal: Kunststof, Kleur: Wit, Hoogte: 220 mm, Breedte: 120 mm, Diepte: 100 mm (150 mm incl. push knop), Toepassing: Wandmontage, Dosering: Traploze keuze tussen 5 ml en 30 ml, Uitvoering: Bottle/Sprayflacon, Eigenschappen: Handbedienbaar 7