Doseerpomp - DC1 Kit - 300 mm

Productnr.: SGE9701

€ 30,00
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Doseerpomp, DC1 Kit - 300 mm
Drukknop bediende pomp, die ontworpen is om de wasmiddelen direct van het product te doseren in een gootsteen.
De lange tuit kan eenvoudig gedraaid worden om eventueel tussen twee gootstenen te kunnen switchen.
Dosering: 30ml per slag.
Geschikt voor handmatige (af)wasmiddelen & spoelmiddelen.
Met 300mm alumuminium uitloop.


Verspilling van wasmiddelen is niet alleen belastend voor het milieu, u moet er ook nog eens flink voor in de buidel tasten. Met de bekroonde dispensers van Dosing Care kiest u voor een milieubesparende, veilige én voordelige dispenser.

De DC1 Kit is een eenvoudige doseerpomp waarmee u reinigingsmiddelen op een eenvoudige manier direct vanuit de verpakking kunt doseren in de gootsteen. Vergeet daarbij het of-the-floor hanging system niet, waarmee u de cans op een hygiënische en overzichtelijke manier van de grond houdt. De pomp is voorzien van een lange 300 mm aluminium uitloop, die gedraaid kan worden, zodat u eenvoudig kunt switchen tussen twee gootstenen.

Als u geen wasmiddelen wilt verspillen, kiest u voor de Dosing Care DC1 Kit - 300 mm Doseerpomp. Vraag hier de offerte aan.


Materiaal: Kunststof, Kleur: Wit, Hoogte: 200 mm, Breedte: 110 mm, Diepte: 120 mm, Toepassing: Wandmontage, Dosering: 30 ml per slag, Uitvoering: Sink/Gootsteen, Uitvoering: 300 mm aluminium uitloop, Eigenschappen: Handbedienbaar