Doseerpomp - Emmer, DC Smart Bucket

Productnr.: SGE5630

€ 125,15
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Doseerpomp emmer, DC Smart Bucket
Handbedienbare doseerpomp.
Het doseert een nauwkeurige hoeveelheid chemicaliën in een emmer.
De dosering is naar wens in te stellen (10ml, 15ml, 20ml, 25ml en 30ml)
Hiervoor is de meegeleverde sleutel nodig.

De chemicaliën kunnen aangezogen worden vanuit verschillende maten cans.
Een ophanghaak/Of-the-floor hanging system is standaard bijgevoegd.
Geschikt voor geconcentreerde chemicaliën en wasmiddelen met een viscositeit van max. 150 cpi.

Deze dispenser is voorzien van een lange uitloop, die ervoor zorgt dat het concentraat direct in een emmer water gedoseerd kan worden.


Een flinke emmer sop is snel gemaakt. Tenminste met de Dosing Care Doseerpomp DC Smart Bucket. Met dit slimme doseersysteem doseert u de juiste reinigingsmiddelen op een veilige, kostenbesparende en milieuverantwoorde manier.

Of uw facilitaire dienst nu de vloer moet moppen of bureaus moet cleanen, de doseerpomp DC Smart Bucket doseert exact de juiste hoeveelheid reinigingsmiddel vanuit de can in de emmer. Een hoeveelheid die u zelf naar wens in kunt stellen, door middel van het gebruik van een meegeleverde sleutel. Meng de reinigingsmiddelen met de juiste hoeveelheid water en u kunt aan de slag. De doseerpomp is voorzien van een lange uitloop, die ervoor zorgt dat het concentraat eenvoudig direct in een emmer water gedoseerd kan worden. Voor extra gebruiksgemak gebruikt u de zogenaamde ‘off-the-floor-hanging haak, een handige haak waarmee de cans direct naast de doseerpomp geplaatst kunnen worden.

Met de Dosing Care Doseerpomp DC Smart Bucket wordt een sopje maken weer een fluitje van een cent.


Materiaal: Kunststof, Kleur: Wit, Hoogte: 200 mm, Breedte: 110 mm, Diepte: 100 mm, Toepassing: Wandmontage, Dosering: 10 ml, 15 ml, 20 ml, 25 ml of 30 ml, Uitvoering: Bucket/Mopemmer, Eigenschappen: Handbedienbaar Dosing Care - Doseerunit DC Concept Bottle Model Omschrijving Art.