Eersteklas combi-oven reinigingsmiddel - Clover Kodex - 5 liter

Productnr.: SGE398

vanaf € 26,03

(1 fles(sen) = € 26,03)
excl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Eersteklas combi-oven reinigingsmiddel - Clover Kodex

Clover Kodex is een hoogwaardig reinigingsmiddel speciaal ontworpen voor het reinigen van combi-ovens en stoomovens.


Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van Clover Kodex Combi-Oven Cleaner (5 liter):

  1. Krachtige Reiniging: Kodex is een krachtige reiniger die effectief ingebrande voedselresten, vet en koolstofaanslag verwijdert. Het is ontwikkeld om zelfs de meest hardnekkige vlekken en vervuiling aan te pakken.
  2. Veilig voor Gebruik: Ondanks zijn krachtige reinigingscapaciteit is Kodex veilig te gebruiken op roestvrijstalen oppervlakken, geëmailleerde oppervlakken en andere materialen die vaak in combi-ovens worden aangetroffen.
  3. Snelwerkend: Dit reinigingsmiddel is snelwerkend, wat betekent dat het minder inweektijd vereist en u dus sneller resultaten kunt bereiken.
  4. Veelzijdig: Kodex is niet alleen geschikt voor combi-ovens, maar kan ook worden gebruikt voor het reinigen van roosters, bakplaten, pannen en andere keukenapparatuur.
  5. Groot Verpakking: De 5-literverpakking is ideaal voor professioneel gebruik in horecakeukens en andere commerciële keukenomgevingen.
  6. Eenvoudig aan te brengen: U kunt Kodex eenvoudig aanbrengen met een borstel of spons, en het vuil laten losweken voordat u het afveegt.


Bij het gebruik van Clover Kodex is het belangrijk om de instructies op de verpakking zorgvuldig te volgen. Het dragen van beschermende handschoenen en het zorgen voor goede ventilatie in de werkruimte wordt aanbevolen vanwege de krachtige aard van het product.


Kortom, Clover Kodex is een eersteklas keuze voor het grondig reinigen van combi-ovens en stoomovens in commerciële keukens. De grote 5-literverpakking zorgt ervoor dat u voldoende product heeft om regelmatig en grondig schoon te maken.