Eersteklas combi-oven reinigingsmiddel - Clover Kodex - 5 liter

Eersteklas combi-oven reinigingsmiddel - Clover Kodex - 5 liter

Productnr.: SGE398

€ 22,39
-10%

€ 20,15

(1 l = € 4,03)
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Eersteklas combi-oven reinigingsmiddel - Clover Kodex - 5 liter

Clover Kodex is een gespecialiseerde, geconcentreerde ontvetter met gecontroleerde schuimniveaus. Samengesteld voor gebruik door het integarle reinigingssysteem op combinatieovens. Geschikt voor het verwijderen van voedselresten, vetten, olie en verkoolde materialen.


Gebruiksaanwijzing

Verdun het product conform voorgeschreven dosering om schade aan het oppervlak te voorkomen.


Ph waarde:

Wat is pH-waarde? De pH-waarde geeft de zuurtegraad aan. pH-waarde is een eenheid op een schaal van 0 tot 14, waarbij een pH-waarde van 7 neutraal is. Alles lager dan 7 is een zuur en alles hoger dan 7 is alkalisch (basisch). Ook schoonmaakmiddelen hebben een pH-waarde. Deze waarde geeft aan of het schoonmaakmiddel zuur, neutraal of alkalisch is. Dit is belangrijk om te weten omdat zuur en alkalisch hebben beide verschillende specifieke eigenschappen hebben.


Zuur

Een zuur schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde lager dan 7 en is dus een zuur. Een zuur middel heeft een ontkalkende werking en verwijdert onder andere kalkaanslag en roest. Hoe lager de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde lager dan 5 altijd handschoenen.


Alkalisch (basisch)
Een alkalisch schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde hoger dan 7 en is dus alkalisch. Een alkalisch middel (ook wel basisch genoemd) heeft een ontvettende werking. Hoe hoger de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde hoger dan 9 altijd handschoenen.


Kodex is Ph 12-14 sterk alkalisch ( krachtige reiniger)

Geschikt voor:

  • Combinatieovens


Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
5 stuk(s) of meer€ 19,14Prijs per artikel: € 19,14
10 stuk(s) of meer€ 18,14Prijs per artikel: € 18,14
20 stuk(s) of meer€ 17,13Prijs per artikel: € 17,13
30 stuk(s) of meer€ 16,12Prijs per artikel: € 16,12