Exclusieve luchtverfrisser - Clover Espirit - 750 ml

Exclusieve luchtverfrisser - Clover Espirit - 750 ml

Productnr.: SGE830

€ 4,84

Op voorraad
Levertijd: 3 werkdagen dag(en)

Beschrijving

Exclusieve luchtverfrisser - Clover Esprit - 750 ml

Deze Clover Esprit is een gebruiksklare luchtverfrisser met een langdurige geur. Gespecialiseerde parfumtechnieken combineren universeel aanvaardbare parfumoliën in een formulering met langzame afgifte en geven een exclusieve mix van oriëntaalse bloesem- en kruidige tonen.

Uitstekende luchtverfrisser die onaangename geuren zoals tabak en sigarenrook bestrijdt. Ideaal om de juiste indruk te maken in alle openbare ruimtes, zoals; ontvangstruimten, hotelkamers, bars en lounges, toiletten en kantoren.

Kenmerken

  • Gebruiksklare luchtverfrisser met een langdurige geur
  • Exclusieve mix van oriëntaalse bloesem- en kruidige tonen
  • In handige gebruiksklare 750ml sprayflacon
  • Uitstekende luchtverfrisser die onaangename geuren zoals tabak en sigarenrook bestrijdt
  • Kant-en-klaar


Gebruiksaanwijzing

Verdun het product conform voorgeschreven dosering om schade aan het oppervlak te voorkomen.


Ph waarde:

Wat is pH-waarde? De pH-waarde geeft de zuurtegraad aan. pH-waarde is een eenheid op een schaal van 0 tot 14, waarbij een pH-waarde van 7 neutraal is. Alles lager dan 7 is een zuur en alles hoger dan 7 is alkalisch (basisch). Ook schoonmaakmiddelen hebben een pH-waarde. Deze waarde geeft aan of het schoonmaakmiddel zuur, neutraal of alkalisch is. Dit is belangrijk om te weten omdat zuur en alkalisch hebben beide verschillende specifieke eigenschappen hebben.


Zuur

Een zuur schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde lager dan 7 en is dus een zuur. Een zuur middel heeft een ontkalkende werking en verwijdert onder andere kalkaanslag en roest. Hoe lager de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde lager dan 5 altijd handschoenen.


Alkalisch (basisch)
Een alkalisch schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde hoger dan 7 en is dus alkalisch. Een alkalisch middel (ook wel basisch genoemd) heeft een ontvettende werking. Hoe hoger de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde hoger dan 9 altijd handschoenen.


Espirit is Ph 6-8 neutrale reiniger

Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
6 stuk(s) of meer€ 4,59Prijs per artikel: € 4,59
12 stuk(s) of meer€ 4,35Prijs per artikel: € 4,35
18 stuk(s) of meer€ 4,11Prijs per artikel: € 4,11
24 stuk(s) of meer€ 3,87Prijs per artikel: € 3,87