Extreme schuimreiniger 1L

Productnr.: SGE-8720254668611

€ 12,95

(1 stuk(s) = € 12,95)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Extreme schuimreiniger 1L

Airolube Extreme Foam Cleaner is een plant-based pre-wash formule voor het reinigen van lakken van auto’s, motoren, vrachtwagens etc.

De natuurlijke formule is eenvoudig te doseren in het foamreservoir van iedere foam-gun. Het zoutvrije oplossing zorgt ervoor dat het oppervlak wordt bedekt met Extreme Foam. Deze foamlaag weekt hardnekkig en ingedroogd vuil los van de lak en zorgt ervoor dat deze naderhand eenvoudig en krasloos kunnen worden verwijderd zonder roestvorming te veroorzaken.

Extreme Foam Cleaner is net als andere producten van Airolube biologisch afbreekbaar. Ook de verpakking is volledig Recyclebaar.


Gebruiksaanwijzing

Vul het reservoir van de Foam-gun met Extreme Foam Cleaner. Stel de mengverhouding in op 100ml per liter water. Zorg er vervolgens voor dat het gehele oppervlakte is bedekt met een laag foam. Laat de foam vervolgens maximaal 5 minuten zijn werk doen. Spoel het vuil weg met water. Hardnekkig vuil is losgeweekt. Behandel nu het oppervlak met Airolube Super Wash of Airolube Wash+Protect voor het beste eindresultaat.


Extra productinformatie

informatieblad

veiligheidsblad