Foamzeepdispenser automatisch 1200 ml - SanTRAL

Productnr.: SGE21419397 AFP-C

€ 292,60
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

RVS AFP-C foamzeepdispenser automatisch 1200 ml, NSU 11 E/F Touchless
Foamzeepdispenser automatisch voor wandmontage.
Met navulbaar reservoir.
Met kunststof slot en sleutel.
Met venster voor inhoudscontrole.
Werkt op 4 D-batterijen, deze worden NIET meegeleverd.

Ook in wit verkrijgbaar!


Of het nu in de keuken, de sanitaire ruimte of de garage is, u kunt overal vieze handen krijgen. Met deze foamzeepdispenser beschikt u over een adequaat desinfectiemiddel waarmee u ongewenste handbacteriën buiten de deur houdt.

U hoeft geen kenner te zijn om in het design van deze foamzeepdispenser een echte SanTRAL-lijn te herkennen. De strakke rvs behuizing, vloeiende lijnen en stoere uitstraling zijn favoriet bij veel ontwerpers. En dat is niet zo gek. Want foamzeep is niet alleen ontzettend hygiënisch, het laat ook nog eens geen resten achter, spoelt makkelijk af en is door de automatische dosering ook zuinig in gebruik. Navulling is eenvoudig; door het uitneembare reservoir beschikt u binnen een handomdraai weer over een nieuwe voorraad foamzeep.

Kiest u voor hygiënisch en duurzaam? Dan is de keus voor de SanTRAL Foamzeepdispenser automatisch 1200 ml niet meer dan logisch.


Materiaal: RVS anti-fingerprint coating, Hoogte: 336 mm, Breedte: 97 mm, Diepte: 168 mm, Toepassing: Wandmontage, Toepassing: Navulbaar, Vulling: Foamzeep, Dosering: ca. 1,0 ml per slag, Inhoud: 1200 ml