Foamzeepdispenser automatisch RVS zwart 1000 ml - Mediclinics

Productnr.: SGE14051

€ 172,30
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Foamzeepdispenser automatisch RVS zwart 1000 ml, DJF0038AB
Foamzeepdispenser automatisch voor wandmontage.
Met infra-rood sensor voor het doseren van de vulgoederen.
Met veerslot en Mediclinics sleutel.
Met kijkgleuf voor inhoudscontrole.
Met verwijderbare navulfles.
Ook eenvoudig vanaf bovenaf na te vullen.
Werkt op 6 AA batterijen.
Aanbevolen installatiehoogte: 25-30 cm boven de oppervlakte.


De uitstraling van een sanitaire ruimte zegt vaak wat over het gebouw. Wilt u uw gasten net dat beetje extra geven in de sanitaire ruimte? Kijk dan eens naar deze automatische foamzeepdispenser zwart.

Foam heeft altijd iets luxe in zich, zeker als dit wordt gecombineerd met automatisch. De bezoeker hoeft bij deze dispenser alleen de sensor te activeren en krijgt dan een hoopje schuim op de handen. Foam geeft bezoekers het gevoel dat zij veel zeep in handen hebben wat zacht aanvoelt, dit zorgt voor een genietmomentje. Doordat de dispenser zwart is, heeft deze een luxe en chique uitstraling.
Uiteraard is hygiëne en gemak voor u van belang. Op het gebied van hygiëne zit u helemaal goed met deze dispenser. Dankzij de infra-rood sensor is aanraking met de dispenser niet nodig, wel zo hygiënisch. Via het kijkvenster aan de voorzijde kan de vulling gemakkelijk en snel gecontroleerd worden.

Wilt u het sanitair een luxe uitstraling geven en het gebouw zo extra tot zijn recht laten komen? Vraag dan een offerte aan voor de automatische zeepdispenser van Mediclinics!

  • Creëer een chique en luxe sfeer
  • Aanraking met dispenser niet noodzakelijk, extra hygiënisch
  • Leg uw bezoekers in de watten met foamschuim


Materiaal: RVS, Kleur: Zwart gepoedercoat, Hoogte: 240 mm, Breedte: 110 mm, Diepte: 120 mm, Toepassing: Wandmontage, Toepassing: Navulbaar, Vulling: Foamzeep, Dosering: 1,0 ml per slag, Inhoud: 1000 ml