Geconcentreerd tapijtreinigingsmiddel - Clover Orbit - 5 liter

Geconcentreerd tapijtreinigingsmiddel - Clover Orbit - 5 liter

€ 15,41

Op voorraad
Levertijd: 3 werkdagen dag(en)

Beschrijving

Orbit geconcentreerd tapijtreinigingsmiddel

Orbit geconcentreerd tapijtreinigingsmiddel van Clover Chemicals is een supergeconcentreerde tapijtreiniger om alle waterafwasbare stoffen te reinigen, te revitaliseren en het risico van verkleuring of textielschade te minimaliseren. Geschikt voor wollen tapijten en vloerkleden in combinatie met een tapijtreinigingsmachine (sproei-extractiereiniger). Een niet-schuimende speciale mix van reinigingsmiddelen, parfums en vuilwerende middelen, voor gebruik in sproei-extractiemachines en vrij van optische bleekmiddelen, enzymen, oplosmiddelen en fosfaten. Verkrijgbaar in 1 liter en 5 liter verpakkingen.


Hoe Orbit geconcentreerd tapijtreinigingsmiddel te gebruiken

Voor gebruik altijd de kleurvastheid van het te reinigen oppervlak testen: drenk een witte doek in een Orbit oplossing en wrijf een klein, onopvallend deel van het tapijt in met het middel. Niet gebruiken, als het tapijt kleur afgeeft op de doek. Niet gebruiken op stoffen die chemisch worden gereinigd.

Zuig het tapijt en spuit zwaar vervuilde delen in met een oplossing Orbit geconcentreerd tapijtreinigingsmiddel. Niet in het tapijt wrijven maar met een verstuiver opbrengen in een langzame, gelijkmatige beweging. Na een inwerkingsperiode van ongeveer 5 a 10 minuten, opzuigen en spoelen met de tapijtmachine, gebruik hiervoor schoon water. Het tapijt grondig laten drogen voordat u er weer meubels op plaatst.

Algemeen reinigingswerk 1:100 verdunnen
Ernstige vervuiling 1:50 verdunnen
Vlek verwijderen 1:5 verdunnen


Kenmerken Orbit geconcentreerd tapijtreinigingsmiddel

  • Niet schuimend voor gebruiksgemak
  • Vrij van enzymen en fosfaten
  • pH neutraal tot 7 - 7,5