Geconcentreerde vloeibaar afwasmiddel - GP Detergent - 5 liter

Productnr.: SGE418

vanaf € 16,63

(1 fles(sen) = € 16,63)
excl. btw, excl. levering
Productgegevensblad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

GP Detergent geconcentreerde vloeibaar afwasmiddel

GP Detergent is een geconcentreerd vloeibaar afwasmiddel dat speciaal is ontwikkeld voor professioneel gebruik in bijvoorbeeld horecakeukens en andere commerciële omgevingen.


Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en voordelen van GP Detergent (5 liter):

  1. Krachtige Reiniging: GP Detergent is geformuleerd om hardnekkige vet- en voedselresten effectief te verwijderen. Dit maakt het ideaal voor het reinigen van borden, bestek, pannen, glazen, en ander keukengerei.
  2. Geconcentreerde Formule: Dit afwasmiddel is zeer geconcentreerd, wat betekent dat u slechts een kleine hoeveelheid nodig heeft om een grote hoeveelheid servies schoon te maken. Dit zorgt voor kostenefficiënt gebruik.
  3. Schuimt Rijk: GP Detergent schuimt goed, wat handig is voor handmatig afwassen. Het rijke schuim helpt bij het verwijderen van vuil en vet en laat uw vaat grondig schoon achter.
  4. Neutrale Geur: Het afwasmiddel heeft meestal een neutrale geur die geen sterke geur achterlaat op de gereinigde vaat.
  5. Veelzijdig: GP Detergent kan worden gebruikt in zowel zachte als hard wateromstandigheden, waardoor het geschikt is voor verschillende soorten keukens.
  6. Eenvoudig te Doseren: Dankzij de geconcentreerde formule is GP Detergent eenvoudig te doseren. U kunt het in een afwasbak gebruiken of met behulp van doseerpompen voor efficiënter gebruik.


Bij het gebruik van GP Detergent is het belangrijk om de juiste dosering te respecteren volgens de instructies op de verpakking. Het product wordt doorgaans verdund met water voor optimaal resultaat.


Al met al is GP Detergent een praktische keuze voor professionele keukens en andere omgevingen waar veel vaat wordt gereinigd. Het geconcentreerde karakter van het product en de grote 5-literverpakking zorgen voor een efficiënte en kosteneffectieve manier om de afwas aan te pakken.