Geconcentreerde vloeibaar afwasmiddel - GP Detergent - 5 liter

Productnr.: SGE418

€ 15,43
-10%

€ 13,89

(1 l = € 2,78)
Productgegevensblad
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

GP Detergent geconcentreerde vloeibaar afwasmiddel

Een geurloos afwasmiddel dat een langdurend schuim produceert. De geconcentreerd formule zorgt voor het doeltreffend verwijderen van vet. Het product is ideaal voor het reinigen van glaswerk, bestek, aardewerk, keukengerei en werkbladen en is geschikt voor het reinigen van oppervlakken in de keuken zoals aluminium, glas, roestvrij staal, vinyl, plastic, etc.


Gebruiksaanwijzing

Verdun het product conform voorgeschreven dosering om schade aan het oppervlak te voorkomen.


Ph waarde:

Wat is pH-waarde? De pH-waarde geeft de zuurtegraad aan. pH-waarde is een eenheid op een schaal van 0 tot 14, waarbij een pH-waarde van 7 neutraal is. Alles lager dan 7 is een zuur en alles hoger dan 7 is alkalisch (basisch). Ook schoonmaakmiddelen hebben een pH-waarde. Deze waarde geeft aan of het schoonmaakmiddel zuur, neutraal of alkalisch is. Dit is belangrijk om te weten omdat zuur en alkalisch hebben beide verschillende specifieke eigenschappen hebben.


Zuur

Een zuur schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde lager dan 7 en is dus een zuur. Een zuur middel heeft een ontkalkende werking en verwijdert onder andere kalkaanslag en roest. Hoe lager de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde lager dan 5 altijd handschoenen.


Alkalisch (basisch)
Een alkalisch schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde hoger dan 7 en is dus alkalisch. Een alkalisch middel (ook wel basisch genoemd) heeft een ontvettende werking. Hoe hoger de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde hoger dan 9 altijd handschoenen.


GP Detergent is Ph 6-8 neutrale reiniger

Geschikt voor:

  • Aluminium
  • Glas
  • Roestvrij staal
  • Vinyl
  • Plastic
  • Keramiek
  • Hout
  • Email


Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
5 stuk(s) of meer€ 13,20Prijs per artikel: € 13,20
10 stuk(s) of meer€ 12,50Prijs per artikel: € 12,50
20 stuk(s) of meer€ 11,81Prijs per artikel: € 11,81
30 stuk(s) of meer€ 11,11Prijs per artikel: € 11,11