Handdoekdispenser - Midi kunststof PlastiQline 2020

Productnr.: SGE3240

€ 28,50
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Handdoekdispenser midi kunststof, PQ20MidiH
Handdoekdispenser voor wandmontage.
Met slot en sleutel.
Standaard met grijs venster.
Geschikt voor logobedrukking.
Universeel navulbaar.
Geschikt voor: C- en Z gevouwen papieren handdoekjes max. 255 x 120 mm.


Na een sanitaire stop, is het niet handig als uw gasten hun handen droog moeten wapperen, omdat de handdoekjes op zijn. Een goed gevulde handdoekdispenser met voldoende opslagcapaciteit is daarom dé oplossing.

Een handdoekdispenser moet natuurlijk vooral praktisch in gebruik zijn. Maar dat hoeft geen afbreuk te doen aan het design. U herkent de PlastiQline 2020 Handdoekdispenser direct aan zijn strakke, moderne vormgeving. De vierkante kast, voorzien van verfijnd afgeronde hoeken, en afgeronde bovenkant, bevat in het midden een speciaal kijkvenster. Hierdoor kunt u eenvoudig en snel de inhoud controleren. De dispenser biedt ruimte aan 400 tot 600 handdoekjes. U kunt de voorraad aanvullen door de voorzijde van de dispenser open te klappen.

Als u kiest voor een handdoekdispenser met voldoende opslagcapaciteit, vraagt u nu de offerte aan voor de PlastiQline 2020 Handdoekdispenser.


Materiaal: ABS kunststof, Kleur: Wit, Hoogte: 360 mm, Breedte: 276 mm, Diepte: 125 mm, Toepassing: Wandmontage, Vulling: 400-600 stuks C- en Z gevouwen papieren handdoekjes van max. 255 x 120 mm