HydroPower Ultra - Osmose glazenwasser set 6 meter

Productnr.: SGE-Solaire 1

€ 524,69
-5%

€ 498,45

(1 set(s) = € 498,45)
excl. btw, plus verzending
Op voorraad
Levertijd: 1-5 dag(en)

Beschrijving

HydroPower Ultra - Osmose glazenwasser set 6 meter

De HydroPower Ultra - Osmose glazenwasser set 6 meter is de nieuwe norm in de osmose reiniging om allerlei werkzaamheden rondom uw woonhuis of bedrijfspand te verrichten. Wassen van uw ramen, reinigen van kunststof en houten kozijnen, boeiboorden, houtwerk wordt eenvoudig met deze osmose glazenwasser set van 6 meter. Bestaande uit HydroPower Ultra filter S, AN60G nLite Connect Alu telescoopsteel 6 meter,

Unger HiFlo nLite Solaire hoekborstel 27 cm, HiFlo MultiLink hoekadapter, nLite slang 20 meter en HiFlo Control.


Geschikt voor het reinigen van ramen, kunststof, hout, boeiboorden etc.

De HydroPower Ultra - Osmose glazenwasser set 6 meter is een absolute meerwaarde voor alle professionele glazenwassers, schoonmaakbedrijven en particulieren om allerlei werkzaamheden rondom uw woonhuis te verrichten. Denk hierbij aan het wassen van uw ramen, reinigen van kunststof en houten kozijnen, boeiboorden, houtwerk enzovoorts.


Voor wie is de HydroPower Ultra - Osmose glazenwasser set 6 meter geschikt?

De HydroPower Ultra osmose glazenwasser set 6 meter is uitermate geschikt voor glazenwassers, schoonmaakbedrijven maar ook voor woonhuisbezitters om het gehele huis aan de buitenzijde te reinigen of de zonnepanelen te reinigen zonder gebruik te hoeven maken van ladders en trapjes. Doormiddel van de telescoopsteel kunt u tot een hoogte van wel 6 meter reinigen.