Industriële schrobzuigmachine Cleanfix RA 702 IBCT

Industriële schrobzuigmachine Cleanfix RA 702 IBCT

Productnr.: SGE.702.015

€ 9.400,00

(1 stuk(s) = € 9.400,00)
excl. btw, plus verzending
Productgegevensblad
Levertijd: 3 werkdagen dag(en)

Beschrijving

Industriële schrobzuigmachine Cleanfix RA 702 IBCT inclusief aanbevolen baterijen

De Cleanfix RA 702 IBCT is een industriële schrobzuigmachine voor grote oppervlakken (2.000 - 5.000 m2) in een zware, vuile werkomgeving. De RA 702 IBCT is snel, efficiënt, effectief en zeer wendbaar. Zowel de eenvoudige en corrosievrije opbouw als de gesloten constructie maken de machine hygiënisch in gebruik. De rijsnelheid is voor- en achterwaarts traploos instelbaar.


Doordat de borsteldruk van de machine elektronisch instelbaar is, presteert de machine altijd optimaal. Tevens is de Cleanfix RA 702 IBCT voorzien van een ultrasterke parabolische zuigmond. Hierdoor is men in staat om grote hoeveelheden (vuil) water van de vloer op te zuigen. Ideaal voor voedselverwerkende industrie zoals slachterijen, magazijnen en overige industrie-omgevingen.


Batterij-pakket:

- 4x GEL batterijen 6V/180 Ah, Werktijd: 240 minuten, Tussentijds oplaadbaar.


Wordt geleverd inclusief:

- Spatrand
- Parabolische Zuigmond
- Geintegreerd laadappraat

- 4 stuks Gel batterijen 6 volt/180 Ah


Kenmerken

  • Industriële schrobzuigmachine
  • Geschikt voor grote oppervlakken (2.000 - 5.000 m2)
  • snel, efficiënt, effectief en zeer wendbaar


Demonstratie aanvragen Cleanfix RA 702 IBCT

Om tot een keuze te komen of de Cleanfix RA 702 IBCT het juiste reinigingsapparaat voor uw organisatie is verzorgen wij graag bij u ter plekke een demonstratie. Zo kunt u zelf ervaren of Cleanfix schoonmaakmachines in uw situatie het meeste rendement en resultaat opleveren. Tijdens de demonstratie informeren wij u over de gebruiksmogelijkheden en krijgt u instructie over de bediening van de apparatuur. Ook adviseren wij u graag over het best passende reinigingsmiddel voor elke toepassing.


Vul het formulier in voor een gratis demonstratie