Instant-schuim handzeep - Clover Fresco - 5 liter

Instant-schuim handzeep - Clover Fresco - 5 liter

Productnr.: SGE406

€ 25,05
-10%

€ 22,55

(1 l = € 4,51)
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Instant-schuim handzeep - Clover Fresco - 5 liter

Clover Fresco is een instant schuimend geurige handzeep van hoge kwaliteit voor gebruik in schuimpompjes. Het heeft een milde geurende zeep verrijkt met verzachtende ingrediënten voor een extra prettig gevoel. Het product is beschikbaar in een kant-en-klare verpakking. Deze can van 5 liter biedt u tot wel 8300 doses door een schuimpomp.


Gebruiksaanwijzing

Verdun het product conform voorgeschreven dosering om schade aan het oppervlak te voorkomen.


Ph waarde:

Wat is pH-waarde? De pH-waarde geeft de zuurtegraad aan. pH-waarde is een eenheid op een schaal van 0 tot 14, waarbij een pH-waarde van 7 neutraal is. Alles lager dan 7 is een zuur en alles hoger dan 7 is alkalisch (basisch). Ook schoonmaakmiddelen hebben een pH-waarde. Deze waarde geeft aan of het schoonmaakmiddel zuur, neutraal of alkalisch is. Dit is belangrijk om te weten omdat zuur en alkalisch hebben beide verschillende specifieke eigenschappen hebben.


Zuur

Een zuur schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde lager dan 7 en is dus een zuur. Een zuur middel heeft een ontkalkende werking en verwijdert onder andere kalkaanslag en roest. Hoe lager de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde lager dan 5 altijd handschoenen.


Alkalisch (basisch)
Een alkalisch schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde hoger dan 7 en is dus alkalisch. Een alkalisch middel (ook wel basisch genoemd) heeft een ontvettende werking. Hoe hoger de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde hoger dan 9 altijd handschoenen.


Fresco is Ph 6-8 neutrale reiniger


Geschikt voor:

  • Alle huidtypes


Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
5 stuk(s) of meer€ 21,42Prijs per artikel: € 21,42
10 stuk(s) of meer€ 20,30Prijs per artikel: € 20,30
20 stuk(s) of meer€ 19,17Prijs per artikel: € 19,17
30 stuk(s) of meer€ 18,04Prijs per artikel: € 18,04