Ketting olie 100 ml

Productnr.: SGE-8719992551118

€ 9,95

(1 stuk(s) = € 9,95)
excl. btw, plus verzending
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Ketting olie 100 ml

Airolube Chainoil is een natuurlijk allround smeermiddel dat ervoor zorgt dat de fietsketting het hele jaar door soepel blijft lopen. Deze kettingolie is geschikt voor alle weertypen.


De Airolube Chainoil is ontwikkeld op basis van Nederlands geteelde koolzaadolie. Deze vervanger van traditionele olie is ultra duurzaam, biologisch afbreekbaar en de verpakking is 100% recyclebaar. Door de hoge VI-index van de Airolube Chainoil is deze olie minder gevoelig voor temperatuurschommelingen dan traditionele minerale oliën. Waardoor de Airolube Chainoil een stabiele smerende werking heeft bij zowel hogere als lagere temperaturen. De kettingolie smeert de schakels van de ketting en zorgt voor een lagere frictie tussen de verschillende schakels en onderdelen. Hierdoor schakel je soepeler en bespaar je op de wattages. De unieke formule van Airolube dringt eenvoudig door tussen de schakels en beschermt vanuit hier de ketting tegen roesten, piepen en kraken.


Gebruiksaanwijzing

Ontvet de ketting voor gebruik van de Chainoil. Gebruik hiervoor een ontvetter zoals de Airolube Heavy Duty Degreaser. Breng vervolgens de Chainoil aan, een druppeltje tussen iedere schakel is voldoende. Laat dit enkele minuten intrekken en neem vervolgens de overtollige Chainoil af met een droge doek.

Extra productinformatie


Informatieblad

Veiligheidsblad