KOMO alternatief afvalzakken 60x80cm T50 LDPE grijs - doos 20 rollen à 20 stuks

Productnr.: SGE-B561608050

€ 48,84
(1 doos/dozen = € 48,84)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

KOMO alternatief afvalzakken 60x80cm T50 LDPE grijs - doos 20 rollen à 20 stuks

Bent u op zoek naar een betrouwbaar alternatief voor afvalzakken dat zowel duurzaam als effectief is? Zoek niet verder! Onze KOMO Alternatief Afvalzakken van 60x80 cm, T50 LDPE grijs, zijn de ideale keuze voor diverse toepassingen. Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we het belang van kwaliteit en efficiëntie als het gaat om afvalbeheer en hygiëne, en daarom bieden we deze hoogwaardige zakken aan als een uitstekend alternatief.


Belangrijkste kenmerken van onze KOMO Alternatief Afvalzakken van 60x80 cm, T50 LDPE grijs:

  • Ruim formaat: Met royale afmetingen van 60x80 cm bieden deze zakken voldoende ruimte voor diverse soorten afval. Ze zijn geschikt voor gebruik in afvalbakken of vuilniscontainers in zowel professionele als huishoudelijke omgevingen.
  • Sterk en duurzaam: Onze alternatieve afvalzakken zijn ontworpen om sterk en duurzaam te zijn. Ze kunnen zwaardere afvalstoffen gemakkelijk aan en zijn bestand tegen scheuren en lekken.
  • Grijze kleur: De grijze kleur van de zakken zorgt voor een discrete uitstraling en maakt ze geschikt voor algemeen gebruik.
  • Doos van 20 rollen: Elke doos bevat 20 rollen, met elk 20 zakken, wat zorgt voor een ruime voorraad om aan uw afvalverwerkingsbehoeften te voldoen.


Of u nu verantwoordelijk bent voor het afvalbeheer in een kantoor, een restaurant, een zorginstelling of thuis, onze KOMO Alternatief Afvalzakken van 60x80 cm, T50 LDPE grijs, bieden betrouwbaarheid en kosteneffectiviteit.


Bij Schoonmaakgroothandel Emmen zetten we ons in voor de tevredenheid van onze klanten en bieden we kwaliteitsproducten met een snelle leveringsservice. Bestel vandaag nog onze KOMO Alternatief Afvalzakken voor een efficiënte en hygiënische afvalverwerking. Samen dragen we bij aan een schone en georganiseerde omgeving.

Extra productinformatie

Inhoud
50 tot 69 liter
Afmeting
60x80 cm
Dikte
T50
Kleur
Grijs

Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
2 stuk(s) of meer€ 43,95Prijs per artikel: € 43,95