Luchtverfrisser automatisch RVS - Wings

€ 154,95

Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

RVS AFP-C luchtverfrisser, WIN GNTL SAL
Instelbare luchtverfrisser met automatische ventilator, die de geur van de potjes Sun Green, Blue note of Grapefruit gelijkmatig verdeelt.
Met cilinderslot en wings sleutel.
Met schuin aflopende bovenzijde en wings venster links onderaan.
Werkt op 2 stuks LR20 batterijen.
Met raster opening aan de onderzijde voor maximale geurbeleving.


Geur is emotie. Als een ruimte bij binnenkomst al fris ruikt, hebben uw gasten tegelijk een schoon en comfortabel gevoel. Zo’n gevoel kunt ook u creëren bij uw bezoekers.

Deze luchtverfrisser is een aanwinst voor elke ruimte . De dispenser is programmeerbaar in de tijdvakken die u wenst! Geen verspilling van vulgoederen, als dit niet hoeft! Wordt het toilet alleen van maandag tot vrijdag bezocht of van 10.00 tot 14.00 uur? Geen probleem, dit model is per dag en per uur instelbaar. Uw toilet ruikt prettig op de tijdstippen die u zelf bepaalt. De geur van de geurpotjes komt door verdamping van de gel vrij en hebben een lage VOC inhoud.


Materiaal: RVS anti-fingerprint coating | Met 1 mm gelaste kap, Hoogte: 275 mm, Breedte: 110 mm, Diepte: 80 mm, Toepassing: Wandmontage, Vulling: 1 geurpotje (Blue Note, Grapefruit, Herb Essence of Cucumber-Melon), Eigenschappen: Werkt op 2 stuks LR20 batterijen. Met ventilator, die de geur van de bijbehorende geurpotjes gelijkmatig verspreidt, Eigenschappen: Eén luchtverfrisser is geschikt voor ca. 40 m3