Luchtverfrisser - Clover Royal Cologne

Productnr.: SGE811

vanaf € 5,77

(1 ml = € 0,01)
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Luchtverfrisser - Clover Royal Cologne

Luchtverfrisser met een hoogwaardige 'designer'-geur in een handige kant-en-klare verpakking. Een langdurige vloeibare luchtverfrisser met een frisse, lichte eau de cologne geur met tonen van bergamot, rozemarijn, salie, rozenhout en cederhout.

Geschikt om ongewenste geuren te neutraliseren in hotels, nachtclubs, warenhuizen, theaters, bioscopen, openbare gebouwen, verpleeghuizen, cruiseschepen en veerboten.


Beschrijving

Breng dit product onverdund aan in de lucht of op de vloermat aan de ingang sproeien om een aangename geur te verspreiden.Kenmerken

  • Luchtverfrisser met een frisse, lichte eau de cologne geur
  • Ideaal voor het verwijderen van onaangename geuren
  • In handige gebruiksklare 750ml sprayflacon
  • Geschikt voor hotels, bioscopen, openbare gebouwen, verpleeghuizen en veerboten.
  • Kant-en-klaar


Gebruiksaanwijzing

Verdun het product conform voorgeschreven dosering om schade aan het oppervlak te voorkomen.


Ph waarde:

Wat is pH-waarde? De pH-waarde geeft de zuurtegraad aan. pH-waarde is een eenheid op een schaal van 0 tot 14, waarbij een pH-waarde van 7 neutraal is. Alles lager dan 7 is een zuur en alles hoger dan 7 is alkalisch (basisch). Ook schoonmaakmiddelen hebben een pH-waarde. Deze waarde geeft aan of het schoonmaakmiddel zuur, neutraal of alkalisch is. Dit is belangrijk om te weten omdat zuur en alkalisch hebben beide verschillende specifieke eigenschappen hebben.


Zuur

Een zuur schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde lager dan 7 en is dus een zuur. Een zuur middel heeft een ontkalkende werking en verwijdert onder andere kalkaanslag en roest. Hoe lager de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde lager dan 5 altijd handschoenen.


Alkalisch (basisch)
Een alkalisch schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde hoger dan 7 en is dus alkalisch. Een alkalisch middel (ook wel basisch genoemd) heeft een ontvettende werking. Hoe hoger de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde hoger dan 9 altijd handschoenen.


Royal cologne is Ph 6-8 neutrale reiniger