Luchtverfrisser RVS - Wings

Productnr.: SGE4092

€ 46,95

Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

RVS AFP-C luchtverfrisser, WIN AF SAL
Luchtverfrisser voor montage op de deur of vlak naast de deur. Werkt d.m.v. luchtstroom. Zonder batterijen. Geschikt voor de air-o-kit vullingen. Zonder sleutel te openen. Met aan weerskanten openingen voor optimale geurbeleving.


Herkent u het? Een doordringende parfumgeur in kleine ruimtes? Door de beperkte omvang zijn namelijk de meeste luchtverfrisser geuren te sterk. Maar er zijn alternatieven!

Dit model is de ideale luchtverfrisser voor kleinere ruimtes. De dispenser werkt door middel van de luchtstroom en dient op de/iedere (toilet) deur of er vlak naast gehangen te worden. De aroma wordt verspreidt volgens de frequentie dat de deur open en dicht gaat. Ook de facilitaire dienst is blij met deze dispenser! Alleen de vulling hoeft namelijk slechts één keer in minimaal 30 dagen vervangen te worden. Wat eenvoudig in één handbeweging zonder sleutel te doen is.


Materiaal: RVS anti-fingerprint coating | Met 1 mm gelaste kap, Hoogte: 144 mm, Breedte: 92 mm, Diepte: 29 mm, Toepassing: Deurmontage of montage vlak naast de deur, Vulling: 1 air-o-kit navulling, Eigenschappen: Zonder batterijen, werkt d.m.v. de luchtstroom. Eén luchtverfrisser is geschikt voor ca. 10 m3