Luxehandzeep met parelglans - Clover Savon Pearle - 300 ml

Luxehandzeep met parelglans - Clover Savon Pearle - 300 ml

Productnr.: SGE402

€ 3,64
-10%

€ 3,28

Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Luxehandzeep met parelglans - Clover Savon Pearle - 300 ml

Roze luxehandzeep met parelglans is voor het reinigen en het was van de handen. Geschikt voor alle huidtypes. Het product is ideaal voor waslokalen, badkamers en doucheruimten. Met superieure ingrediënten die een rijk en zacht schuim met subtiele rozengeur vormen. Dit product is aan bevolen voor kantoren, fitness centers, hotels, verpleeghuizen en residentiële huizen.


Gebruiksaanwijzing

Verdun het product conform voorgeschreven dosering om schade aan het oppervlak te voorkomen.


Ph waarde:

Wat is pH-waarde? De pH-waarde geeft de zuurtegraad aan. pH-waarde is een eenheid op een schaal van 0 tot 14, waarbij een pH-waarde van 7 neutraal is. Alles lager dan 7 is een zuur en alles hoger dan 7 is alkalisch (basisch). Ook schoonmaakmiddelen hebben een pH-waarde. Deze waarde geeft aan of het schoonmaakmiddel zuur, neutraal of alkalisch is. Dit is belangrijk om te weten omdat zuur en alkalisch hebben beide verschillende specifieke eigenschappen hebben.


Zuur

Een zuur schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde lager dan 7 en is dus een zuur. Een zuur middel heeft een ontkalkende werking en verwijdert onder andere kalkaanslag en roest. Hoe lager de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde lager dan 5 altijd handschoenen.


Alkalisch (basisch)
Een alkalisch schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde hoger dan 7 en is dus alkalisch. Een alkalisch middel (ook wel basisch genoemd) heeft een ontvettende werking. Hoe hoger de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde hoger dan 9 altijd handschoenen.


Savon pearle is Ph 6-8 neutrale reiniger

Geschikt voor:

  • Alle huidtypes


Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
6 stuk(s) of meer€ 3,12Prijs per artikel: € 3,12
12 stuk(s) of meer€ 2,95Prijs per artikel: € 2,95
18 stuk(s) of meer€ 2,79Prijs per artikel: € 2,79
24 stuk(s) of meer€ 2,62Prijs per artikel: € 2,62