Milde handzeep met parelglans - Clover Savon Blanc - 5 liter

Milde handzeep met parelglans - Clover Savon Blanc - 5 liter

Productnr.: SGE446

€ 16,09
-10%

€ 14,48

(1 l = € 2,90)
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Milde handzeep met parelglans - Clover Savon Blanc - 5 liter

Savon Blanc is samengesteld met superieure ingrediënten van cosmetische kwaliteit om een ​​rijk en luxueus, met rozen geurig reinigingsschuim te produceren. Savon Blanc voedt en verzorgt de huid. Het is geschikt voor gebruik op alle huidtypes. Clover Savon Blanc Hand & Body Wash is ideaal voor gebruik in sanitaire ruimtes en in douche- en badcabines. De zeep zorgt voor een rijk schuim om de huid te reinigen en op te frissen.

Savon Blanc is ideaal voor gebruik in restaurants, hotels, sportscholen, verpleeghuizen en meer.


Gebruiksaanwijzing

Verdun het product conform voorgeschreven dosering om schade aan het oppervlak te voorkomen.


Ph waarde:

Wat is pH-waarde? De pH-waarde geeft de zuurtegraad aan. pH-waarde is een eenheid op een schaal van 0 tot 14, waarbij een pH-waarde van 7 neutraal is. Alles lager dan 7 is een zuur en alles hoger dan 7 is alkalisch (basisch). Ook schoonmaakmiddelen hebben een pH-waarde. Deze waarde geeft aan of het schoonmaakmiddel zuur, neutraal of alkalisch is. Dit is belangrijk om te weten omdat zuur en alkalisch hebben beide verschillende specifieke eigenschappen hebben.


Zuur

Een zuur schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde lager dan 7 en is dus een zuur. Een zuur middel heeft een ontkalkende werking en verwijdert onder andere kalkaanslag en roest. Hoe lager de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde lager dan 5 altijd handschoenen.


Alkalisch (basisch)
Een alkalisch schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde hoger dan 7 en is dus alkalisch. Een alkalisch middel (ook wel basisch genoemd) heeft een ontvettende werking. Hoe hoger de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde hoger dan 9 altijd handschoenen.


Savon blanc is Ph 6-8 neutrale reiniger


Geschikt voor:

  • Alle huidtypes


Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
5 stuk(s) of meer€ 13,76Prijs per artikel: € 13,76
10 stuk(s) of meer€ 13,03Prijs per artikel: € 13,03
20 stuk(s) of meer€ 12,31Prijs per artikel: € 12,31
30 stuk(s) of meer€ 11,58Prijs per artikel: € 11,58