Milde Luxehandzeep met Aloë Vera - Clover Silk 5L

Productnr.: SGE-417-5

vanaf € 23,44

(1 fles(sen) = € 23,44)
excl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Milde Luxehandzeep met Aloë Vera - Clover Silk

Clover Silk is een milde luxe handzeep verrijkt met Aloë Vera. Deze handzeep is speciaal ontworpen om de handen grondig te reinigen en tegelijkertijd te hydrateren en te verzorgen.


Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en voordelen van Clover Silk handzeep:

  1. Aloë Vera Verrijking: Aloë Vera staat bekend om zijn hydraterende en kalmerende eigenschappen. Het toevoegen van Aloë Vera aan deze handzeep zorgt ervoor dat uw handen niet alleen schoon worden, maar ook worden verzorgd en gehydrateerd.
  2. Milde Formule: Clover Silk heeft een zachte en milde formule die geschikt is voor dagelijks gebruik. Het irriteert de huid niet en is ideaal voor mensen met een gevoelige huid.
  3. Frisse Geur: Deze handzeep heeft een aangename en verfrissende geur die een gevoel van luxe en welzijn biedt na elke handwas.
  4. Economische 5-liter verpakking: De 5-liter verpakking is geschikt voor gebruik in drukke omgevingen, zoals horeca, kantoren, en openbare voorzieningen, waar veel mensen de handen moeten wassen.
  5. Zuinig in gebruik: Ondanks de milde formule reinigt Clover Silk de handen effectief, zelfs bij kleine hoeveelheden zeep, waardoor het economisch in gebruik is.


Clover Silk handzeep is een uitstekende keuze voor situaties waar hygiëne en handverzorging belangrijk zijn. Het reinigt de handen grondig terwijl het de huid verzorgt en een aangename geur achterlaat. Deze 5-liter verpakking is ideaal voor gebruik in commerciële en zakelijke omgevingen waar veel mensen dagelijks handen wassen.