Non-biologische vloeistof voor wasautomaten - Clover Laundry Detergent - 5 liter

Non-biologische vloeistof voor wasautomaten - Clover Laundry Detergent - 5 liter

Productnr.: SGE405

€ 24,64
-10%

€ 22,18

(1 l = € 4,44)
excl. btw, plus verzending
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Non-biologische vloeistof voor wasautomaten - Clover Laundry Detergent - 5 liter

Clover Laundry Detergent is een vloiebaar wasmiddel voor wasautomaten. Zorgt voor grondig gereinigd textiel en linnen. Sterk geconcentreerde vloeibare formule met surfactantcomplex. Met de langdurige geur van lentebloemen. Voor wasautomaten of de handwas. Verwijdert hardnekkige vlekken en laat uw textiel, kledij en huishoudlinnen er als nieuwe uitzien. Ideaal voor grote wasserijen, verpleeghuisen, ziekenhuizen en hotels.


Gebruiksaanwijzing

Verdun het product conform voorgeschreven dosering om schade aan het oppervlak te voorkomen.


Ph waarde:

Wat is pH-waarde? De pH-waarde geeft de zuurtegraad aan. pH-waarde is een eenheid op een schaal van 0 tot 14, waarbij een pH-waarde van 7 neutraal is. Alles lager dan 7 is een zuur en alles hoger dan 7 is alkalisch (basisch). Ook schoonmaakmiddelen hebben een pH-waarde. Deze waarde geeft aan of het schoonmaakmiddel zuur, neutraal of alkalisch is. Dit is belangrijk om te weten omdat zuur en alkalisch hebben beide verschillende specifieke eigenschappen hebben.


Zuur

Een zuur schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde lager dan 7 en is dus een zuur. Een zuur middel heeft een ontkalkende werking en verwijdert onder andere kalkaanslag en roest. Hoe lager de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde lager dan 5 altijd handschoenen.


Alkalisch (basisch)
Een alkalisch schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde hoger dan 7 en is dus alkalisch. Een alkalisch middel (ook wel basisch genoemd) heeft een ontvettende werking. Hoe hoger de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde hoger dan 9 altijd handschoenen.


Laundry detergent is Ph 8-10 licht alkalisch (ontvettend)


Geschikt voor:

  • Wasautomaten
  • Handwas


Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
5 stuk(s) of meer€ 21,07Prijs per artikel: € 21,07
10 stuk(s) of meer€ 19,96Prijs per artikel: € 19,96
20 stuk(s) of meer€ 18,85Prijs per artikel: € 18,85
30 stuk(s) of meer€ 17,74Prijs per artikel: € 17,74