Numatic 2-delige afsluitkit t.b.v. EM 2, 5 en 6 werkwagens

Productnr.: SGE-910842

€ 7,88
(1 stuk(s) = € 7,88)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic 2-delige afsluitkit t.b.v. EM 2, 5 en 6 werkwagens

De Numatic 2-delige Afsluitkit is een onmisbaar accessoire voor uw EM 2, 5 en 6 werkwagens. Deze hoogwaardige kit is ontworpen om uw schoonmaakmaterialen veilig op te bergen en te beschermen tijdens transport. Of u nu verantwoordelijk bent voor professionele schoonmaaktaken in kantoren, ziekenhuizen of andere instellingen, deze afsluitkit zorgt ervoor dat uw gereedschap altijd klaar is voor gebruik.


Belangrijkste Kenmerken:

  • Complete Afsluitkit: De Numatic 2-delige Afsluitkit wordt geleverd met alle benodigdheden om uw werkwagen veilig af te sluiten en uw materialen te beschermen.
  • Duurzaam en Betrouwbaar: Gebouwd met de befaamde kwaliteit van Numatic, is deze afsluitkit duurzaam en bestand tegen dagelijkse slijtage.
  • Eenvoudige Installatie: De kit is gemakkelijk te installeren en vereist geen ingewikkelde gereedschappen, zodat u snel aan de slag kunt.
  • Extra Veiligheid: Met de afsluitkit voorkomt u dat onbevoegde toegang krijgt tot uw schoonmaakmaterialen, waardoor uw apparatuur en benodigdheden veilig blijven.


Bestel Nu en Bescherm Uw Schoonmaakmaterialen!

De Numatic 2-delige Afsluitkit is de beste manier om ervoor te zorgen dat uw EM 2, 5 en 6 werkwagens altijd goed beveiligd zijn. U kunt met een gerust hart uw gereedschap en benodigdheden opbergen en vervoeren.

Bestel vandaag nog en ontdek hoe u uw schoonmaakoperaties kunt verbeteren met de Numatic 2-delige Afsluitkit. Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u te voorzien van de beste schoonmaakoplossingen en uitstekende service.


Let op: De EM werkwagens worden apart verkocht. Deze afsluitkit is speciaal ontworpen als aanvulling op EM 2, 5 en 6 werkwagens van Numatic.