Numatic 5K-mix union schrobborstel 550 mm

Productnr.: SGE-V601000

€ 454,09
(1 stuk(s) = € 454,09)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic 5K-mix union schrobborstel 550 mm

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen zijn we verheugd om de Numatic 5K-Mix Union Schrobborstel (550 mm) aan te bieden, een hoogwaardige borstel die speciaal is ontworpen om je schoonmaakwerkzaamheden te vereenvoudigen en verbeteren.


Waarom kiezen voor de Numatic 5K-Mix Union Schrobborstel:


1. Uitzonderlijke Reinigingsprestaties: Deze schrobborstel is gemaakt van duurzame en slijtvaste materialen en levert uitstekende reinigingsresultaten. De 5K-Mix Union-borstelharen zorgen voor een grondige verwijdering van vuil en vlekken op verschillende oppervlakken.

2. Compatibiliteit: Deze borstel is ontworpen om perfect te passen op diverse schrobzuigmachines en schrobbers, waaronder die van Numatic. Hierdoor kun je moeiteloos je bestaande schoonmaakapparatuur upgraden.

3. Veelzijdigheid: De 5K-Mix Union Schrobborstel is geschikt voor gebruik op harde vloeren zoals tegels, beton en andere gladde oppervlakken. Of je nu verantwoordelijk bent voor commerciële schoonmaak of huishoudelijke reinigingstaken, deze borstel is een waardevolle aanvulling op je arsenaal.

4. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om zijn betrouwbare en duurzame schoonmaakoplossingen. Deze borstel is gebouwd om lang mee te gaan, wat resulteert in kostenbesparing op de lange termijn.


Verbeter je Schoonmaakresultaten met de Numatic 5K-Mix Union Schrobborstel!


Of je nu professioneel schoonmaakt of gewoon je huis netjes houdt, de Numatic 5K-Mix Union Schrobborstel zal je helpen om je schoonmaakwerkzaamheden snel en effectief uit te voeren.

Voeg deze borstel toe aan je schoonmaakuitrusting en geniet van verbeterde resultaten.

Heb je vragen of wil je meer weten over de compatibiliteit van deze borstel met je schoonmaakmachine? Ons deskundige team staat klaar om je te helpen.

Neem vandaag nog contact op en bestel de Numatic 5K-Mix Union Schrobborstel (550 mm) bij Schoonmaakgroothandel Emmen voor topprestaties bij elke schoonmaaktaak!