Numatic batterijlader (zonder kabel) t.b.v. NX300 batterijen

Productnr.: SGE-911334

Adviesprijs€ 255,52
-10%
€ 229,97
(1 stuk(s) = € 229,97)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic batterijlader (zonder kabel) t.b.v. NX300 batterijen

Nieuw in ons assortiment: de Batterijlader (zonder kabel) voor NX300 batterijen! Of je nu de trotse eigenaar bent van een Rugstofzuiger batterij HEPA RSB150H-NX met kit AA30E, een Rugstofzuiger batterij RSB150-NX met kit AAT30E, of een Rugstofzuiger RSV150 met kit AAT30E, deze lader is een absolute must-have om je apparatuur op volle kracht te houden.


Waarom kiezen voor onze Batterijlader:

1. Efficiënt Opladen: Onze lader is ontworpen voor snelle en efficiënte oplaadprestaties, zodat je niet lang hoeft te wachten voordat je weer aan de slag kunt met je stofzuiger.

2. Compatibiliteit: Deze lader is specifiek ontworpen voor NX300 batterijen, waardoor hij naadloos aansluit op de genoemde Rugstofzuiger modellen en kits. Geen gedoe met ongeschikte laders meer!

3. Duurzaamheid: We begrijpen dat betrouwbaarheid essentieel is in de schoonmaakindustrie. Onze Batterijlader is gebouwd om lang me te gaan, zodat je erop kunt vertrouwen dat hij je dagelijkse schoonmaaktaken probleemloos zal ondersteunen.

4. Eenvoudig in Gebruik: Geen ingewikkelde knoppen of instellingen. Steek gewoon je NX300 batterij in de lader en laat het apparaat zijn werk doen.

5. Betaalbaarheid: Bij Emmen Schoonmaakgroothandel streven we ernaar om hoogwaardige schoonmaakapparatuur en accessoires tegen betaalbare prijzen aan te bieden. Met onze Batterijlader krijg je kwaliteit zonder de bank te breken. Of je nu een professionele schoonmaker bent of gewoon je huis brandschoon wilt houden, de Batterijlader (zonder kabel) voor NX300 batterijen is de perfecte aanvulling op je schoonmaakuitrusting.


Bestel vandaag nog en zorg ervoor dat je stofzuiger altijd klaar is om zijn werk te doen!

Bij Emmen Schoonmaakgroothandel staan we klaar om je te helpen met al je schoonmaakbehoeften. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of meer informatie nodig hebt over onze producten. We staan altijd voor je klaar om je te assisteren.