Numatic Buffers (4 stuks) t.b.v. EM werkwagens

Productnr.: SGE-910757

€ 5,04
(1 stuk(s) = € 1,26)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic Buffers (4 stuks) t.b.v. EM werkwagens

Numatic Buffers zijn de ideale aanvulling op uw EM werkswagen. Deze hoogwaardige buffers zorgen voor een soepele en stille beweging van uw werkswagen, terwijl ze tegelijkertijd de vloer beschermen tegen krassen en beschadigingen. Als u op zoek bent naar een manier om de mobiliteit van uw werkwagon te verbeteren en uw schoonmaakoperaties efficiënter te maken, zijn deze buffers een must-have accessoire.


Belangrijkste Kenmerken:

  • Verbeterde Mobiliteit: Numatic Buffers zorgen voor een gemakkelijke verplaatsing van uw EM werkswagen, zelfs op gevoelige vloeren zoals hout of marmer.
  • Bescherming voor Vloeren: Deze buffers zijn ontworpen om de vloer te beschermen tegen krassen en beschadigingen, waardoor uw ruimte er altijd netjes uitziet.
  • Eenvoudige Installatie: De buffers zijn eenvoudig te monteren op uw EM werkwagon en vereisen geen ingewikkelde gereedschappen.
  • Pakket van 4: Deze set wordt geleverd met 4 buffers, zodat u zowel de voor- als achterkant van uw werkswagen kunt voorzien van de juiste bescherming.


Bestel Nu en Verbeter Uw Werkwagen!

Of u nu verantwoordelijk bent voor professionele schoonmaaktaken in kantoren, scholen of andere instellingen, de Numatic Buffers zorgen voor een soepelere en stillere verplaatsing van uw werkwagon. Bovendien blijven uw vloeren onbeschadigd.

Bestel vandaag nog en ontdek hoe u de mobiliteit van uw EM werkwagon kunt verbeteren en uw schoonmaakoperaties efficiënter kunt maken met Numatic Buffers. Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u te voorzien van de beste schoonmaakoplossingen en uitstekende service.


Let op: De EM werkwagon wordt apart verkocht. Deze buffers zijn speciaal ontworpen als aanvulling op EM werkwagens van Numatic.