Numatic ClaraClean Go! 40, DRiZZ Easy spray-mopset incl. Softpad

Productnr.: SGE-V152147

€ 146,59
(1 stuk(s) = € 146,59)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic ClaraClean Go! 40, DRiZZ Easy spray-mopset incl. Softpad

Schoonmaakgroothandel Emmen is verheugd om de Numatic ClaraClean Go! 40 met DRiZZ Easy Spray-Mopset aan te bieden. Dit innovatieve schoonmaakinstrument is ontworpen om je vloeren snel en grondig te reinigen met behulp van geavanceerde technologie.


Waarom kiezen voor de Numatic ClaraClean Go! 40 met DRiZZ Easy Spray-Mopset:


1. Efficiënte Reiniging: De ClaraClean Go! 40 maakt gebruik van het DRiZZ Easy-spraysysteem, waarmee je de juiste hoeveelheid reinigingsoplossing direct op de vloer kunt aanbrengen voor een optimale reiniging.

2. Gebruiksvriendelijk Ontwerp: Deze mopset is ontworpen voor eenvoudige bediening en manoeuvreerbaarheid. Het lichtgewicht ontwerp maakt het gemakkelijk om vloeren schoon te maken zonder zware inspanning.

3. Herbruikbare Softpad: De meegeleverde Softpad is wasbaar en herbruikbaar, waardoor je geld bespaart op wegwerpproducten en tegelijkertijd milieubewust kunt schoonmaken.

4. Veelzijdigheid: De ClaraClean Go! 40 is geschikt voor verschillende vloertypes, van harde vloeren tot laminaat en tegels.


Optimaliseer je Vloerreiniging met de Numatic ClaraClean Go! 40 en DRiZZ Easy Spray-Mopset!


Of je nu een professionele schoonmaker bent die streeft naar uitstekende resultaten of een huiseigenaar die een schone en gezonde omgeving wil behouden, de Numatic ClaraClean Go! 40 met DRiZZ Easy Spray-Mopset is een uitstekende keuze.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ervaar de efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid van dit hoogwaardige schoonmaakproduct.

Heb je vragen of behoefte aan advies bij het kiezen van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat altijd klaar om je te helpen.

Neem gerust contact met ons op, en wij assisteren je graag. Kies voor gemak en effectiviteit met de Numatic ClaraClean Go! 40 en DRiZZ Easy Spray-Mopset bij Schoonmaakgroothandel Emmen!