Numatic ClaraClean Go! 40, DRiZZ Profi spray-mopset incl. Softpad en telescopische steel

Productnr.: SGE-V152144

€ 253,68
(1 stuk(s) = € 253,68)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic ClaraClean Go! 40, DRiZZ Profi spray-mopset incl. Softpad en telescopische steel

Schoonmaakgroothandel Emmen is verheugd om de Numatic ClaraClean Go! 40 met DRiZZ Profi Spray-Mopset, Telescopische Steel en Softpad aan te bieden. Dit complete schoonmaakpakket is ontworpen om je vloeren snel en moeiteloos te reinigen met behulp van geavanceerde technologie.


Waarom kiezen voor de Numatic ClaraClean Go! 40 met DRiZZ Profi Spray-Mopset, Telescopische Steel en Softpad:


1. Efficiënte Reiniging: De ClaraClean Go! 40 maakt gebruik van het DRiZZ Profi-spraysysteem, waarmee je de juiste hoeveelheid reinigingsoplossing direct op de vloer kunt aanbrengen voor een optimale reiniging.

2. Gebruiksvriendelijk Ontwerp: Deze set wordt geleverd met een handige telescopische steel, waardoor je gemakkelijk de juiste hoogte en hoek kunt instellen om comfortabel te werken.

3. Herbruikbare Softpad: De meegeleverde Softpad is wasbaar en herbruikbaar, waardoor je geld bespaart op wegwerpproducten en tegelijkertijd milieubewust kunt schoonmaken.

4. Veelzijdigheid: De ClaraClean Go! 40 is geschikt voor verschillende vloertypes, van harde vloeren tot laminaat en tegels.


Optimaliseer je Vloerreiniging met de Numatic ClaraClean Go! 40 Set!


Of je nu een professionele schoonmaker bent die streeft naar uitstekende resultaten of een huiseigenaar die een schone en gezonde omgeving wil behouden, de Numatic ClaraClean Go! 40 Set is een uitstekende keuze.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ervaar de efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid van dit hoogwaardige schoonmaakpakket.

Heb je vragen of behoefte aan advies bij het kiezen van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat altijd klaar om je te helpen.

Neem gerust contact met ons op, en wij assisteren je graag. Kies voor gemak en effectiviteit met de Numatic ClaraClean Go! 40 Set bij Schoonmaakgroothandel Emmen!