Numatic ClaraClean Go! 40, mophouder, telescoopsteel incl. Softpad

Productnr.: SGE-V152103

€ 126,09
(1 stuk(s) = € 126,09)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic ClaraClean Go! 40, mophouder, telescoopsteel incl. Softpad

Schoonmaakgroothandel Emmen biedt met trots de Numatic ClaraClean Go! 40 aan, inclusief mophouder, telescoopsteel en Softpad. Dit complete schoonmaakpakket is ontworpen om je vloeren snel en grondig te reinigen met behulp van de nieuwste technologie.


Waarom kiezen voor de Numatic ClaraClean Go! 40 met Mophouder, Telescoopsteel en Softpad:


1. Efficiënte Reiniging: De ClaraClean Go! 40 is uitgerust met geavanceerde reinigingstechnologie die je vloeren grondig schoonmaakt. Het Softpad is zacht voor delicate oppervlakken.

2. Gebruiksvriendelijk Ontwerp: Deze set wordt geleverd met een handige telescoopsteel en mophouder, waardoor je gemakkelijk de juiste hoogte en hoek kunt instellen om comfortabel te werken.

3. Herbruikbare Softpad: De meegeleverde Softpad is wasbaar en herbruikbaar, wat geld bespaart op wegwerpproducten en tegelijkertijd milieuvriendelijk schoonmaken bevordert.

4. Veelzijdigheid: De ClaraClean Go! 40 is geschikt voor verschillende vloertypes, van harde vloeren tot laminaat en tegels.


Optimaliseer je Vloerreiniging met de Numatic ClaraClean Go! 40 Set!


Of je nu een professionele schoonmaker bent die streeft naar uitstekende resultaten of een huiseigenaar die een schone en gezonde omgeving wil behouden, de Numatic ClaraClean Go! 40 Set is een uitstekende keuze.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ervaar de efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid van dit hoogwaardige schoonmaakpakket.

Heb je vragen of behoefte aan advies bij het kiezen van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat altijd klaar om je te helpen.

Neem gerust contact met ons op, en wij assisteren je graag. Kies voor gemak en effectiviteit met de Numatic ClaraClean Go! 40 Set bij Schoonmaakgroothandel Emmen!