Numatic cleanroom stofzuiger CRQ370 wit met kit A1

Productnr.: SGE-845630

Adviesprijs€ 1.475,47
-10%
€ 1.327,92
(1 stuk(s) = € 1.327,92)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic cleanroom stofzuiger CRQ370 wit met kit A1

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we dat sommige omgevingen vragen om een extra niveau van reinheid en precisie. Daarom presenteren we met trots de Numatic Cleanroom Stofzuiger CRQ370 in het wit, compleet met Kit A1 - de ideale schoonmaakpartner voor cleanroomomgevingen en andere kritische toepassingen.


Waarom kiezen voor de Numatic Cleanroom Stofzuiger CRQ370 met Kit A1


1. Ontworpen voor Schone Omgevingen: De CRQ370 is speciaal ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van cleanroomomgevingen. Hij biedt een hoog niveau van filtratie en reinheid, zodat je gemoedsrust hebt bij het schoonmaken van gevoelige gebieden.

2. Kit A1 Inbegrepen: De meegeleverde Kit A1 bevat een reeks accessoires die zijn ontworpen om de efficiëntie te maximaliseren en ervoor te zorgen dat zelfs de kleinste deeltjes worden verwijderd. Van vloeren tot plafonds, je hebt alles wat je nodig hebt.

3. Krachtige Zuigkracht: Ondanks zijn focus op reinheid, biedt de CRQ370 nog steeds indrukwekkende zuigkracht om vuil en stof effectief te verwijderen.

4. Betrouwbaarheid van Numatic: Numatic staat bekend om zijn betrouwbare en duurzame apparatuur. De CRQ370 is geen uitzondering en is gebouwd om lang me te gaan, zelfs in de meest veeleisende omgevingen.


Upgrade je Schoonmaakroutine met de Numatic Cleanroom Stofzuiger CRQ370!


Of je nu werkt in een cleanroomomgeving, laboratorium, ziekenhuis of andere kritische toepassingen, de Numatic Cleanroom Stofzuiger CRQ370 in het wit met Kit A1 biedt je de precisie en reinheid die je nodig hebt. Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ervaar het gemak en de efficiëntie van deze hoogwaardige cleanroom stofzuiger.

Heb je vragen of behoefte aan advies bij het kiezen van de juiste schoonmaakapparatuur voor je specifieke omgeving? Ons deskundige team staat altijd klaar om je te assisteren.

Neem gerust contact met ons op, en wij helpen je graag verder.