Numatic Compacte ReFlo MULTI-Matic werkwagen MM1

Productnr.: SGE-914913

€ 221,84
(1 stuk(s) = € 221,84)
excl. btw, excl. levering
Productgegevensblad
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic Compacte ReFlo MULTI-Matic werkwagen MM1

Numatic Compacte ReFlo MULTI-Matic werkwagen MM1 - Efficiënt en veelzijdig

Ontdek de Numatic Compacte ReFlo MULTI-Matic werkwagen MM1, nu beschikbaar in de webshop van Schoonmaakgroothandel Emmen. Dit veelzijdige schoonmaakapparaat is de perfecte aanvulling op je schoonmaakarsenaal.


Kenmerken van de Numatic MM1 Werkwagen

De Numatic Compacte ReFlo MULTI-Matic werkwagen MM1 is de ideale keuze voor professionele schoonmaaktaken. Met een doordacht ontwerp en handige functies maakt deze werkwagen schoonmaken eenvoudiger dan ooit.


Belangrijkste Kenmerken van de Numatic MM1 Werkwagen

  • Compact en Wendbaar: De MM1 is compact en wendbaar, waardoor het gemakkelijk is om door krappe ruimtes te manoeuvreren.
  • Optimale Opslag: De werkwagen wordt geleverd met 2 x 5L-emmers, 1 emmer van 28 liter met een blauwe handgreep, een persfornuis, een ophanghaak large en een steelklem, wat zorgt voor efficiënte opslag en organisatie van schoonmaakbenodigdheden.
  • Duurzaamheid: Het ReFlo-systeem van Numatic maakt gebruik van gerecyclede materialen zonder in te boeten aan kwaliteit, waardoor deze werkwagen een milieuvriendelijke keuze is.
  • Veelzijdigheid: Geschikt voor een breed scala aan schoonmaaktaken in verschillende industrieën.
  • Ergonomisch Ontwerp: De MM1 is ontworpen met het oog op gebruikscomfort en minimaliseert belasting voor de gebruiker.


Optimaliseer je schoonmaakroutine met de Numatic Compacte ReFlo MULTI-Matic werkwagen MM1. Bestel vandaag nog in de webshop van Schoonmaakgroothandel Emmen en ervaar de efficiëntie en veelzijdigheid van deze hoogwaardige werkwagen.