Numatic compacte ReFlo MULTI-Matic werkwagen MM5

Productnr.: SGE-915061

€ 203,35
(1 stuk(s) = € 203,35)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic compacte ReFlo MULTI-Matic werkwagen MM5

Schoonmaakgroothandel Emmen biedt met trots de Numatic Compacte ReFlo MULTI-Matic Werkwagen MM5 aan, de ideale oplossing om je schoonmaakmaterialen en -benodigdheden efficiënt te organiseren.


Waarom kiezen voor de Numatic Compacte ReFlo MULTI-Matic Werkwagen MM5:


1. Ruim en Veelzijdig: De MM5 werkwagen biedt voldoende opslagruimte voor al je schoonmaakmaterialen en -benodigdheden. Met verschillende vakken, rekken en houders kun je alles georganiseerd houden.

2. Duurzaam en Betrouwbaar: Deze werkwagen is ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Het stevige frame en de soepel rollende wielen garanderen jarenlang betrouwbaar gebruik.

3. Ergonomisch Ontwerp: Handige handgrepen en een ergonomische constructie maken het gemakkelijk om deze werkwagen te manoeuvreren, zelfs in krappe ruimtes.

4. Milieuvriendelijk: De ReFlo-technologie van Numatic maakt gebruik van gerecyclede materialen en draagt bij aan een duurzamere toekomst.


Optimaliseer je Schoonmaakproces met de Numatic Compacte ReFlo MULTI-Matic Werkwagen MM5!


Of je nu verantwoordelijk bent voor schoonmaakwerkzaamheden in kantoren, hotels, scholen of andere zakelijke omgevingen, de Numatic Compacte ReFlo MULTI-Matic Werkwagen MM5 zal je helpen om georganiseerd te blijven en efficiënt te werken.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ontdek hoe deze hoogwaardige werkwagen het verschil kan maken in jouw organisatie.

Heb je vragen of behoefte aan advies bij het kiezen van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat voor je klaar om te helpen.

Neem gerust contact met ons op. Kies voor efficiëntie en betrouwbaarheid met de Numatic Compacte ReFlo MULTI-Matic Werkwagen MM5 bij Schoonmaakgroothandel Emmen!