Numatic compacte ReFlo MULTI-Matic werkwagen MM6

Productnr.: SGE-915065

€ 207,97
(1 stuk(s) = € 207,97)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic compacte ReFlo MULTI-Matic werkwagen MM6

Schoonmaakgroothandel Emmen is verheugd om de Numatic Compacte ReFlo MULTI-Matic Werkwagen MM6 aan te bieden, de ideale oplossing voor het efficiënt organiseren van je schoonmaakmaterialen en -benodigdheden.


Waarom kiezen voor de Numatic Compacte ReFlo MULTI-Matic Werkwagen MM6:


1. Ruim en Veelzijdig: De MM6 werkwagen biedt voldoende ruimte voor het opbergen en vervoeren van al je schoonmaakmaterialen en -benodigdheden. Met verschillende vakken, rekken en houders kun je alles georganiseerd houden.

2. Duurzaam en Betrouwbaar: De werkwagen is ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Het stevige frame en de soepel rollende wielen zorgen voor jarenlang betrouwbaar gebruik.

3. Ergonomisch Ontwerp: Dankzij handige handgrepen en een ergonomische constructie kun je deze werkwagen gemakkelijk manoeuvreren, zelfs in krappe ruimtes.

4. Milieuvriendelijk: De ReFlo-technologie van Numatic maakt gebruik van gerecyclede materialen en draagt bij aan een duurzamere toekomst.


Optimaliseer je Schoonmaakproces met de Numatic Compacte ReFlo MULTI-Matic Werkwagen MM6!


Of je nu verantwoordelijk bent voor schoonmaakwerkzaamheden in kantoren, hotels, scholen of andere zakelijke omgevingen, de Numatic Compacte ReFlo MULTI-Matic Werkwagen MM6 zal je helpen om georganiseerd te blijven en efficiënt te werken.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ontdek hoe deze hoogwaardige werkwagen het verschil kan maken in jouw organisatie.

Heb je vragen of behoefte aan advies bij het kiezen van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat voor je klaar om te helpen.

Neem gerust contact met ons op. Kies voor efficiëntie en betrouwbaarheid met de Numatic Compacte ReFlo MULTI-Matic Werkwagen MM6 bij Schoonmaakgroothandel Emmen!