Numatic deksel transparant voor 15 liter Versaclean emmer

Productnr.: SGE-628887

€ 10,14
(1 stuk(s) = € 10,14)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic deksel transparant voor 15 liter Versaclean emmer

Het Numatic transparante deksel voor 15-liter Versaclean emmers is een onmisbaar accessoire voor uw schoonmaakbenodigdheden. Dit hoogwaardige deksel is speciaal ontworpen om uw schoonmaakmaterialen stofvrij en veilig te houden, zodat u altijd klaar bent voor uw schoonmaakklussen. Als u op zoek bent naar een handige en praktische oplossing om uw schoonmaakemmer af te sluiten, is dit deksel de juiste keuze.


Belangrijkste Kenmerken:

  • Transparant Ontwerp: Het transparante ontwerp van het deksel stelt u in staat om snel de inhoud van uw emmer te identificeren zonder het deksel te hoeven verwijderen.
  • Duurzaam en Betrouwbaar: Gebouwd met de befaamde kwaliteit van Numatic, is dit deksel duurzaam en bestand tegen dagelijkse slijtage.
  • Eenvoudig Te Bevestigen: Het deksel is eenvoudig te bevestigen op uw 15-liter Versaclean emmer en blijft stevig op zijn plaats tijdens transport.
  • Veilig en Hygiënisch: Het deksel beschermt de inhoud van uw emmer tegen stof, vuil en contaminatie, wat essentieel is voor een veilige en hygiënische schoonmaakomgeving.
  • Compatibel met 15-Liter Versaclean Emmers: Dit deksel is speciaal ontworpen voor gebruik met 15-liter Versaclean emmers van Numatic.


Bestel Nu en Houd Uw Schoonmaakmaterialen Veilig!

Of u nu professionele schoonmaaktaken uitvoert in kantoren, restaurants of andere commerciële ruimtes, het Numatic transparante deksel voor 15-liter Versaclean emmers zorgt ervoor dat uw schoonmaakmaterialen altijd beschermd en klaar voor gebruik zijn.

Bestel vandaag nog en ontdek hoe u uw schoonmaakroutine kunt optimaliseren met het hoogwaardige Numatic transparante deksel voor 15-liter Versaclean emmers. Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u te voorzien van de beste schoonmaakoplossingen en uitstekende service.


Let op: Dit deksel is speciaal ontworpen voor gebruik met 15-liter Versaclean emmers van Numatic.