Numatic deksel transparant voor 4,5 liter emmer

Productnr.: SGE-629759

€ 5,96
(1 stuk(s) = € 5,96)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic deksel transparant voor 4,5 liter emmer

Het Numatic transparante deksel voor 4,5-liter emmers is een handig accessoire voor uw schoonmaakbenodigdheden. Dit hoogwaardige deksel is speciaal ontworpen om uw schoonmaakmaterialen stofvrij en veilig te houden, zodat u altijd klaar bent voor uw schoonmaakklussen. Als u op zoek bent naar een handige en praktische oplossing om uw schoonmaakemmer af te sluiten, is dit deksel de juiste keuze.


Belangrijkste Kenmerken:

  • Transparant Ontwerp: Het transparante ontwerp van het deksel stelt u in staat om snel de inhoud van uw emmer te identificeren zonder het deksel te hoeven verwijderen.
  • Duurzaam en Betrouwbaar: Gebouwd met de befaamde kwaliteit van Numatic, is dit deksel duurzaam en bestand tegen dagelijkse slijtage.
  • Eenvoudig Te Bevestigen: Het deksel is eenvoudig te bevestigen op uw 4,5-liter emmer en blijft stevig op zijn plaats tijdens transport.
  • Veilig en Hygiënisch: Het deksel beschermt de inhoud van uw emmer tegen stof, vuil en contaminatie, wat essentieel is voor een veilige en hygiënische schoonmaakomgeving.
  • Compatibel met 4,5-Liter Emmers: Dit deksel is speciaal ontworpen voor gebruik met 4,5-liter emmers van Numatic.


Bestel Nu en Houd Uw Schoonmaakmaterialen Veilig!

Of u nu professionele schoonmaaktaken uitvoert in kantoren, restaurants of andere commerciële ruimtes, het Numatic transparante deksel voor 4,5-liter emmers zorgt ervoor dat uw schoonmaakmaterialen altijd beschermd en klaar voor gebruik zijn.

Bestel vandaag nog en ontdek hoe u uw schoonmaakroutine kunt optimaliseren met het hoogwaardige Numatic transparante deksel voor 4,5-liter emmers. Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u te voorzien van de beste schoonmaakoplossingen en uitstekende service.


Let op: Dit deksel is speciaal ontworpen voor gebruik met 4,5-liter emmers van Numatic.