Numatic disposable Mop Go! 40 blauw (alkalisch), 44x12cm (10 x 50 stuks)

Productnr.: SGE-V152082

€ 280,46
(1 stuk(s) = € 280,46)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic disposable Mop Go! 40 blauw (alkalisch), 44x12cm (10 x 50 stuks)

De Numatic Disposable Mop Go! 40 in blauw (alkalisch) is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een eenvoudige en efficiënte oplossing voor schoonmaken. Deze wegwerpmoppen zijn ontworpen om snel en doeltreffend vuil en vlekken te verwijderen.


Belangrijkste kenmerken:

  • Alkalisch Ontwerp: Deze blauwe moppen zijn speciaal ontworpen voor gebruik met alkalische reinigingsmiddelen, waardoor ze effectief vuil en vlekken verwijderen.
  • Handig Formaat: Met afmetingen van 44 x 12 cm zijn deze moppen ideaal voor verschillende schoonmaaktaken en oppervlakken.
  • Wegwerpbaar: Geen gedoe meer met het wassen en hergebruiken van moppen. Deze Disposable Mop Go! moppen zijn ontworpen om na gebruik weggegooid te worden, waardoor u tijd bespaart en hygiënisch schoonmaakt.
  • Veelzijdig Gebruik: Deze moppen zijn geschikt voor diverse vloertypen en kunnen zowel in professionele schoonmaakdiensten als in huiselijke omgevingen worden gebruikt.
  • Grootverpakking: Deze verpakking bevat 10 x 50 stuks moppen, waardoor u voldoende voorraad heeft voor talloze schoonmaakklussen.


Bestel nu en vereenvoudig uw schoonmaakroutine!

De Numatic Disposable Mop Go! 40 in blauw (alkalisch) maakt schoonmaken snel en eenvoudig. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak en de efficiëntie van deze hoogwaardige wegwerpmoppen.

Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u hoogwaardige schoonmaakoplossingen te bieden en uitstekende service te verlenen. Voeg de Numatic Disposable Mop Go! 40 blauw (alkalisch) toe aan uw schoonmaakuitrusting en bereik professionele resultaten bij elke schoonmaaktaak!