Numatic disposable Mop Go! 40 rood (sanitair), 44x12cm (10 x 50 stuks)

Productnr.: SGE-V152085

€ 280,46
(1 stuk(s) = € 280,46)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic disposable Mop Go! 40 rood (sanitair), 44x12cm (10 x 50 stuks)

De Numatic Disposable Mop Go! 40 in rood (sanitair) is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een hygiënische en efficiënte oplossing voor schoonmaken. Deze wegwerpmoppen zijn speciaal ontworpen voor sanitair reiniging en leveren uitstekende resultaten.


Belangrijkste kenmerken:

  • Sanitair Ontwerp: Deze rode moppen zijn speciaal ontworpen voor gebruik in sanitaire ruimtes, waardoor ze effectief en hygiënisch vuil en bacteriën verwijderen.
  • Handig Formaat: Met afmetingen van 44 x 12 cm zijn deze moppen ideaal voor verschillende schoonmaaktaken en oppervlakken.
  • Wegwerpbaar: Geen gedoe meer met het wassen en hergebruiken van moppen. Deze Disposable Mop Go! moppen zijn ontworpen om na gebruik weggegooid te worden, waardoor u tijd bespaart en hygiënisch schoonmaakt.
  • Veelzijdig Gebruik: Deze moppen zijn geschikt voor diverse schoonmaaktaken en oppervlakken, vooral in sanitairruimtes.
  • Grootverpakking: Deze verpakking bevat 10 x 50 stuks moppen, waardoor u voldoende voorraad heeft voor talloze schoonmaakklussen.


Bestel nu en vereenvoudig uw schoonmaakroutine!

De Numatic Disposable Mop Go! 40 in rood (sanitair) maakt schoonmaken snel, hygiënisch en efficiënt. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak van deze hoogwaardige wegwerpmoppen.

Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u hoogwaardige schoonmaakoplossingen te bieden en uitstekende service te verlenen. Voeg de Numatic Disposable Mop Go! 40 rood (sanitair) toe aan uw schoonmaakuitrusting en bereik professionele resultaten bij elke schoonmaaktaak!